2777
2789
عنوان

خودکشی

| مشاهده متن کامل بحث + 1790 بازدید | 43 پست
علت این کارش چی بود؟ چند سالش بود اونو دیگه خودش میدونه و خداش.

زنش سه روز بوده خونه راهش نمی داده😔 باهاش مشکل داشته ... خانواده ش گفتن باهاش بساز و... بعد از سه روز غیبت تموم کرده خودش و... ۳۰ ساله

برای نجات پیدا کردنم از این لجن که داخلش گیر کردم صلوات بفرست دوست گلم🥰

هرکی میمیره خوشبحالش ولی اطرافیان ناراحت میشن وبعد مدتی فراموش میکنن اما تو خودکشی ضربه ی بدی میخورن خانواده خداسرهیچکس نیاره خدایا کمک کن تاناامید نشیم🥺

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جدید بود 🫥

برای اینکه جدید باشه نگفتم ، کسی که خودکشی میکنه یعنی دیگه میلی به زندگی نداره هر روز زندگی براش جهنمه چراباید این کارو نکنه وقتی زندگیشو دوست نداره ؟ چون دیگران ناراحت میشن ؟ خب بشن

هرکی میمیره خوشبحالش ولی اطرافیان ناراحت میشن وبعد مدتی فراموش میکنن اما تو خودکشی ضربه ی بدی میخورن ...

دختر این حرفا چیه خود منم تو شرایط افتضاحی هستم ولی خودکشی عمرا 

عذاب بابت خودکشی ... دارم راحت حرف می زنم ک

عذاب برای اون زندگی بوده نه مرگ ، اانم واقعیتش نمیدونم بعد از مرگ چه اتفاقی میفته ولی این دنیا هم همچین اش دهن سوزی نیست ، مطمئن باش چیزی از دست نداده

برای اینکه جدید باشه نگفتم ، کسی که خودکشی میکنه یعنی دیگه میلی به زندگی نداره هر روز زندگی براش جهن ...

نه فقط دیگران ! این حرفا چیه د آخه 

هرکی میمیره خوشبحالش ولی اطرافیان ناراحت میشن وبعد مدتی فراموش میکنن اما تو خودکشی ضربه ی بدی میخورن ...

خودکشی خوشحالی و خوش به حالش نداره چون انقدر حالش بد بوده که خودکشی کرده ولی به نظرم کسی که تصمیمش این هست اگه منصرف نمیشه ایرادی نداره