2777
2789
عنوان

خودکشی

| مشاهده متن کامل بحث + 1790 بازدید | 43 پست
نه فقط دیگران ! این حرفا چیه د آخه 

نه برای دیگران نمیگم ، چرا فکر می کنید مرگ انقدر بده ؟ بله برای خیلیا که مشکلی ندارن تو زندگیشون بده ولی برای زندگی که جهنمه مرگ بهشته

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فردی مثل صادق هدایت وقتی دید نمیتونه دیگه با جهان کنار بیاد خودکشی کرد ، وقتی زنده بود هر روز عذاب می کشید ، حداقل شانسشو امتحان کرد که بعد از مرگ شاید کمتر عذاب بکشه

خواهش میکنم همشون داستان‌های خاصی دارن تو زندگیشون،بزنی نت میان

دارم یکی یکی اسماشون به همراه بیوگرافی از نت سرچ میکنم و به همراه عکس میفرستم تا تو لیست بزارن 

هرروز به نیت هر شهید اعمالی انجام میدن 

مثلا روز اول زیارت عاشورا+۱۰۰صلوات+فلان ذکر به نیت فلان شهید هدیه به فلان امام 😍🥀

خودکشی خوشحالی و خوش به حالش نداره چون انقدر حالش بد بوده که خودکشی کرده ولی به نظرم کسی که تصمیمش ا ...

میگم هرکی میمیره خوشبحالش از دنیاباتمام مشکلاتش راحت میشه ولی اونی که خودکشی میکنه جونش به لبش رسیده