2777
2789

تو آشنایی اولیه تو خونه با حضور پسر موافق هستید یا مادر و خواهر اول بیان ببینن؟

تعداد رای : 35
نظرسنجی
پسر باید باشه
30
85%
خواهر و مادر
5
14%

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با خواهرش که نمیخوای ازدواج کنی

تاریخ سخن خواهد گفت🕊️                                              من فمنیست نیستم!برابری نمیخوام! من خواهان برتری ام🌝زن سالاری😌پلویوفیلیا:کسی که عاشق بارونه و با بارون احساس آرامش می‌کنه:)🌚 

باشه بهتره بنظرم 😈

😈😈😈ما نسل بدجنس گرا هستیم،هرچه بدتر باشند،بیشتر جذبشان میشویم.😈ازکی اینقدر بدجنس شدی؟؟؟از وقتی که به ذات اصلی آدما پی بردم.😈مهربونا واقعیتا رو بهتون نمیگن،حقیقت رو همیشه از ما بدجنسا میشنوین. 😈یه دختر بد می ارزه به صدتا خوب!🖤.😈تا وقتی بد نشی نمی‌فهمن چقدر خوب بودی!😈😈😈.دَر حال مَرگ ████████▓99%.🖤🖤😈😈

طبیعتا باید پسر هم باشع://

شازده کوچولو به حرفش ادامه داد : « شماها خیلی زیبایید اما تو خالی هستید برای شما نمی شود مرد البته مطمئناً گل من هم از نگاه یک رهگذر عادی ،شبیه شماست؛ اما برای من او خیلی مهمتر از همه ی شماست،به خاطر اینکه او تنها گلی است که به او آب داده ام،تنها گلی که او را در زیر حباب شیشه ای قرار داده ام ،تنها گلی که برایش حفاظی درست کرده ام،تنها گلی که کرمهای روی آن را کشته ام البته به جز دو یا سه کرمی که برایش تبدیل به پروانه شوند او تنها گلی است که به غرولندها یا خودستاییها،یا گهگاه سکوت او گوش داده ام. به خاطر اینکه او گل سرخ من است.🧸🫀
مگه قراره باخواهر ومادرش ازدواج کنی؟؟؟؟  چقد نمیتونم ازدواج سنتی رو درک کنم

منم نظرم همینه خودش باید با دید و نظر خودش ببینه و تصمیم بگیره نه با سلیقه و نظر و فکر دیگران

دوره قاجار نیست که خواهر و مادر بیان تنها

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ▪︎ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ▪︎دانی که پس از عمر چه ماند باقی▪مهر است و محبت است و باقی همه هیچ

مگه فقط اونا باید شما رو بپسندن

شما هم باید شریک زندگی آینده رو ببینی و بپسندی

خواهشا به خودتون اهمیت بدین 

من هیچ خواستگاری رو بدون وجود خود پسر خونه راه نمیدادم 

به نظر من یه توهینه 

شاید هم نظر نباشیم ، ولی هم وطنیم، هم جنسیم، و شاید همدرد پس همدیگر رو با احترام بدرقه کنیم.