2777
2789
عنوان

بچه ها تروخدا بیاین

170 بازدید | 11 پست

بچه ها ابرو مو فیبروز کردم ماه پیش۱۵۰۰  الان به ارایشگره پیام میدم ک بهم وقت ترمیم بده هزینه اش ۳۰۰ یه دفعه میگه مشکل پیش اومده یه دفعه میگه وقت فعلا نمیدیم چیکار کنم ینی داره میپیچونه؟اگ وقت نداد چیکار کنم 

وقت میده بهش بگو ی روز که خلوت بود برات تعیین کنه .

راضی هستی از فیبروز؟ ابروهای خودت کم پشت بودن؟ 

من ابروهام پرپشت و مشکی هستن ولی به جاهاییش کم شده مثلا تاج ابروم .فیبروز برم خوبه بنظرت؟ میترسم ابروهام بریزن کلا کچل شن

وقت میده بهش بگو ی روز که خلوت بود برات تعیین کنه . راضی هستی از فیبروز؟ ابروهای خودت کم پشت بودن؟& ...

فیبروز اره خوبه ولی میریزه بعد ترمیم ک کنی فیکس میشه تا یه سال ولی میترسم طرف وقت نده چیکار کنم پولم میسوزه

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

با اجازه استارتر میشه تاپیک سود پول رو گزارش بزنید لایک کنید ختم دعا داریم دعاتون کنم 🙃

چقدر مشغولم که از من یک منِ بهتر به بار آید.🌱ما از نسل کوروشیم...🖐 منم قول میدم برسم بالا ببینه بابام دست بزنه و بگه ایول بابا🫂🌝🌱

لطفا حذف تاپیک رو برام گزارش بزنید با اجازه استارتر متشکرم💚

چقدر مشغولم که از من یک منِ بهتر به بار آید.🌱ما از نسل کوروشیم...🖐 منم قول میدم برسم بالا ببینه بابام دست بزنه و بگه ایول بابا🫂🌝🌱

ایشون دارن میپیچونن

برو سالنشون و بگو که دو روز دیگ عروسی دعوتی و مجبورشه سریع کارتو انجام بده

مگ میش ایجوری بپیچونه

این دیده تو میگی باشه چشم بله و ...

میگ بپیچونم بعد پول اولییه رو بگیرم 

ولی کورخونده

شما ماه پیش چ ساعتی رفتین سالن همون موقع یهویی برین واقعا بعضیا حتی مشتری هم ندارن هم بگو وقت ترمی ...

اخه راههم دوره باید ۳ ۴ ساعت برم تا به سالنش برسم میگم برم نباشه یا بسته باشه دوباره برگردم چی تازه سرکار میرم باید مرخصی بگیرم استرس گرفتم چیکار کنم ۱۵۰۰ پول دادم 

اخه راههم دوره باید ۳ ۴ ساعت برم تا به سالنش برسم میگم برم نباشه یا بسته باشه دوباره برگردم چی تازه ...

زود ب زود زنگ بزنین بهشون 

بگو عروسی دعوتی و...

خلاصه اصرارو...زیادکن کوتاه نیا

و دیگ ترمیماتو یجا دیگ برو پررو هستن بعضیا