2777
2789

ده روز پیش لکه قهوه ای داشتم دکتر گفت قرص دوفامد ۸ساعت یبار بخور، لکه بینی تموم شد روزی یدونه اش کن، هرشبم یه شیاف میزارم...ـ

همه چیز خوب شده بود لکه بینیم قطع شده بود...

امروز یکم خونه رو تمیز کردم ازم لکه اومده رنگش مسیه، ن کاملا قهوه ایه نه قرمز

سریع دوفامد خوردم شیاف گذاشتم رفتم بیمارستان

گفتن چون سن بارداریت پایینه کار خاصی نمیشه برات کرد برو استراحت کن داروهاتم بخور تا هفته ۱۲.

دارم سکته میکنم 

خواهشا اگه کسی تجربه ای داره راهنماییم کنه

اره هفته ۹ خونریزی کردم تا الان استراحت مطلق یعتی فقط دسشویی چرا کار کردی؟ میبینی لکه بینی داری

تاریخ کاربریم تاریخ تولدم نیست غیر از استارتر هم کسی ریپم نزنه حوصله بحث ندارم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم چرا نمیری سونو بدی خیالت راحت بشه من این تجربه رو داشتم سونو دادم هیچی نبود ولی اگه نمیرفتم د ...

رفتم بیمارستان گفت باید سونو واژینال بشی که هرچیزی ام بگن نمیشه کاری کرد یعنی اگه دهانه رحمت باز شده باشه نمیسه کارش کرد

خاک تو سرم یذره حیاطو شیلنگ گرفتم شما لکه ت چه رنگی بود؟

من لکه ام قهوه ای بود ترشح قهوه ای رنگ بعدش تبدیل به خونریزی شد قشنگ خونریزی کردم

تاریخ کاربریم تاریخ تولدم نیست غیر از استارتر هم کسی ریپم نزنه حوصله بحث ندارم 
خداروشکر که خوب شدی برای منم دعا کن

راستی یه چیز دیگه یادم افتاد ، من پیش دکتر طب سنتی میرم . بهم رب به گفته هر ۸ ساعت بخورم . توی این ۲ هفته که خوردم طول سرویکسم خدارو صد هزار مرتبه شکر تغییری نکرده . گفت خیلی برای رحم خوبه به . رب به داروخانه های طب ایرانی دارن . اگر خونه به داری بخور یا تو غذا بریز کلا تو بارداری خوبه . فقط مایعات زیاد بخور یبوست نگیری . برات حمد خوندم انشاله همه چی خوبه 

راستی یه چیز دیگه یادم افتاد ، من پیش دکتر طب سنتی میرم . بهم رب به گفته هر ۸ ساعت بخورم . توی این ۲ ...

منم باطب اسلامی باردار شدم

واس بارداریمم هم طب سنتی هم مدرن تحت نظرم

ولی هنوز پیش طب سنتیم نرفتم

الان چای به دم میکنم

نشاسته هم میگن خوبه اونم میخورم