2777
2789
عنوان

خانومای گل مشهدی راهنمایی میخوام

93 بازدید | 22 پست

از معایب و فواید زندگی توی مشهد میشه برام بگین؟

بزرگترین حسن که قطعا زندگی در جوار آقا امام رضاس 

بقیشو شما بگین

ممنون

جوونی سن خامی و خطاست ...ببخش حسین 💔    همیشه ببخشش از بزرگتراست ...ببخش حسین💔       رضایتت ، رضایت خداست ...ببخش حسین 💔         به خونه برگردیم خونه آغوش حسینه مگه نه؟  به خونه برگردیم خونه بین الحرمینه مگه نه؟     سرنوشتی رو که نگات میسازه دوست دارم ...  هر چی که منو یاد تو میندازه دوست دارم ...مثلا دریا رو واسه کشتی نجات دوست دارم  ....  من پر پرواز رو تا میام به کربلات دوست دارم ...پسرم رو وقتی که میفته روی پات دوست دارم ....من بخاطر حرمت دنیا رو دوست دارم ... واسه دیدنش امروز و فردا رو دوست دارم ...مثلا شبها رو واسه دیدنت تو خواب دوست دارم ... بچه نوزاد رو واسه نوزاد رباب دوست دارم ...😢 حالمو تو هفته، شب جمعه ها خراب دوست دارم  ❤❤ حب الحسین اجننی .... عشق منی عشق منی ❤❤  

همه چیش خوبه 

شوهرم رفته مروز رواعصابم ازصبح داریم به همدیگه فحش میدیم چیکارکنم؟چرابعضی روزاتوزندگی اینطوری میشه طبیعیه؟

آب قط شده میگم آب بیار تودسشوییم بی احترامی میکنه ک ازخواب بیدارش کردم میگم مگ توعقل نداری تودسشویی موندم احمققققق

هولوگرامی سابق 💜 کی مننژیت داشته یاداره بیایید حرف بزنیم 🤧کسی که نوارمغزش تشنج نشون میده بیحال وخسته اس؟داروی کاربامازپین هم استفاده میکنم حال هیچ کاری ندارم چه کنم کمک هرکی میخونه 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

همه چیش خوبه  شوهرم رفته مروز رواعصابم ازصبح داریم به همدیگه فحش میدیم چیکارکنم؟چرابعضی روزاتو ...

خب گلم  قبله اینکه قراره بری دستشویی اب ببر باخودت 

تو فقط خودتو داری ، پَ  مراقب خودت باش ❤🌼
همه چیش خوبه  شوهرم رفته مروز رواعصابم ازصبح داریم به همدیگه فحش میدیم چیکارکنم؟چرابعضی روزاتو ...

امیدوارم بحق صاحب الزمان مشکلات همه زن و شوهرا حل بشه و مردا آرامش روحی به دست بیارن 

چون مرد که آروم باشه زن و بچشم آرومن

جوونی سن خامی و خطاست ...ببخش حسین 💔    همیشه ببخشش از بزرگتراست ...ببخش حسین💔       رضایتت ، رضایت خداست ...ببخش حسین 💔         به خونه برگردیم خونه آغوش حسینه مگه نه؟  به خونه برگردیم خونه بین الحرمینه مگه نه؟     سرنوشتی رو که نگات میسازه دوست دارم ...  هر چی که منو یاد تو میندازه دوست دارم ...مثلا دریا رو واسه کشتی نجات دوست دارم  ....  من پر پرواز رو تا میام به کربلات دوست دارم ...پسرم رو وقتی که میفته روی پات دوست دارم ....من بخاطر حرمت دنیا رو دوست دارم ... واسه دیدنش امروز و فردا رو دوست دارم ...مثلا شبها رو واسه دیدنت تو خواب دوست دارم ... بچه نوزاد رو واسه نوزاد رباب دوست دارم ...😢 حالمو تو هفته، شب جمعه ها خراب دوست دارم  ❤❤ حب الحسین اجننی .... عشق منی عشق منی ❤❤  
خب گلم  قبله اینکه قراره بری دستشویی اب ببر باخودت

خب من ازکجابدونم اب قطعه خواهرم هعی خدا الان خودمومیکش

هولوگرامی سابق 💜 کی مننژیت داشته یاداره بیایید حرف بزنیم 🤧کسی که نوارمغزش تشنج نشون میده بیحال وخسته اس؟داروی کاربامازپین هم استفاده میکنم حال هیچ کاری ندارم چه کنم کمک هرکی میخونه 
امیدوارم بحق صاحب الزمان مشکلات همه زن و شوهرا حل بشه و مردا آرامش روحی به دست بیارن  چون مرد ...

دقیقا خب دلیلش چیه این ناارومه خاک توسر هم خونه داره هم ماشین داره بشین زندگیتوبکن دیگه ببخشید عزیزدل ممنونم دعاکن برام

فدا سرت ....‌     اح  بذا حرص بخوره  محل صگم نده بش

منوحرص میده ازصب تاه قیافه ام گرفته برام حوصلم سررفته ی روز جمعه .نهاردرس کردم جارو گردگیری ازصب مشعول کردم خودمو چ مرگته بگو.من مشکل تشنج دارم دارومصرف میکنم ازصب ک یکم جوش زدم چشمم سمت راست قرمز شده کلش اصلادرک نمیکنه واس من خوب نیس یسره کلکل بحث .چیکارکنم یوقتایی توزندگی اینطوری میشیم 

خوبه

کدوم قسمت مشهد به حرم نزدیکه و رهن و اجارش هم قیمت مناسب تره؟

مشهد شهر خوبیه به نظرم. هم بزرگه هم شلوغی وحشتناک تهران رو نداره . امکانات رفاهی کامل داره پزشکی سرگرمی دانشگاه های معتبر . مردم شهر هم همه جور آدمی داره . از لحاظ اقتصادی هم به نظرم قابل قبوله .شب ها هم زود خاموش نمیشه شهر . و زنده هست . اطراف حرم که شب ها هم باز هستن  اغلب. چیزی که تو مشهد بیشتر از جاهای دیگه دیدم شهر سازی خوبش هست . خیابون ها کو اغلب کوچه ها و محله ها  با اصلوب و اصول ساخته شدن . توی بافت قدیمی هم کمتر خیابان های تنگ و آزاردهنده میبینی. هوای وسط شهر کثیفه ولی هر چی دورتر شی هوای بهتری داره مخصوصا سمت وکیل آباد

منوحرص میده ازصب تاه قیافه ام گرفته برام حوصلم سررفته ی روز جمعه .نهاردرس کردم جارو گردگیری ازصب مشع ...

قربونت برم حیف تو نیست ! والا همه شوهرا یه وقتایی جنی میشن محل نده بش توجه نکن ... اگ میتونی برو بیرون یکم  قدم بزن . اگه نه  موزیک بذار  گوش کن . فیلم ببین . 

ولی  حرص نخور ...    اینارو جدی نگیری   واسشون  بهتره  

تو فقط خودتو داری ، پَ  مراقب خودت باش ❤🌼
دقیقا خب دلیلش چیه این ناارومه خاک توسر هم خونه داره هم ماشین داره بشین زندگیتوبکن دیگه ببخشید عزیزد ...

یه سر برید حرم و همینا رو به امام رضا بگید و ازشون بخوایین کمکتون کنن

برا منم دعا کنین و بگین به امید ایشون میخام بیام ساکن مشهد بشم💚

قربونت برم حیف تو نیست ! والا همه شوهرا یه وقتایی جنی میشن محل نده بش توجه نکن ... اگ میتونی ب ...

ممنون قربونت برم 💜😢

یه سر برید حرم و همینا رو به امام رضا بگید و ازشون بخوایین کمکتون کنن برا منم دعا کنین و بگین به ام ...

عزیزم ممنونم