کارامو کردم همه جا تمیز♥️ رفتم دوش گرفتم یه ذست لباس نخی گل گلی پوشیدم😇
دخترمم خابوندم 😍
به گلام آب دادم ☘️
برا خودم یه شربت سرد درست کردم تو لیوان قشنگم🐥
الانم لم دادم دارم کیف میکنم 😇
گاهی یک کلمه حرف چنان امیدی در یه نفر ایجاد میکنه قابل وصف نیست 😍😍گاهی هم یک کلمه چنان یک نفر و ناامید میکنه و زندگیش و زیر رو میکنه که خدا میدونه 😔😔سعی کن همیشه حرفات بوی خوبی بده و حال بقیه رو خوب کنه 😍😍
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
گاهی یک کلمه حرف چنان امیدی در یه نفر ایجاد میکنه قابل وصف نیست 😍😍گاهی هم یک کلمه چنان یک نفر و ناامید میکنه و زندگیش و زیر رو میکنه که خدا میدونه 😔😔سعی کن همیشه حرفات بوی خوبی بده و حال بقیه رو خوب کنه 😍😍
الان وقتشع یه آهنگ ملایم فریدون اسرایی بزارید و یه نوشیدنی اب طالبی صرف کنید
اره به شربت ابلیمو سرد درست کردم زنگ زدم حرم امام حسین ع❤️