۱۳۷۳dream مدیر استارتر عضویت: 1398/11/22 تعداد پست: 6164 عنوان راهنمایی واسه پرواز خارجی 164 بازدید | 8 پست دوستان میخوام برم ترکیهمیخوام واسه سوغات آرد نخودچی و جوانه ی گندم ببرم.به نظرتون مشکلی پیش نمیاد؟مواد آردی چون شبیه مواد مخدر هستند استرس گرفتم. ❤️مامان طلا و آلا❤️.کی بزرگشدم که بعدش مامان شدماصلا😕 1402/02/08 | 16:08 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
هاجججر عضویت: 1400/05/18 تعداد پست: 659 من تا حالا مواد اردی نبردم ولی اونا تشخیصشون خیلییی دقیق ولی اگر بردی یه جوری بزار اگر گفت دربیارید راحت باشی و یه جور بسته بندی کن اگر باز کردی بتونی دوباره ببندی
۱۳۷۳dream مدیر استارتر عضویت: 1398/11/22 تعداد پست: 6164 خب سوغات چیز دیگه ببر ازم خواستن اینا رو ببرم. ❤️مامان طلا و آلا❤️.کی بزرگشدم که بعدش مامان شدماصلا😕
۱۳۷۳dream مدیر استارتر عضویت: 1398/11/22 تعداد پست: 6164 من تا حالا مواد اردی نبردم ولی اونا تشخیصشون خیلییی دقیق ولی اگر بردی یه جوری بزار اگر گفت درب ... آره خودمم تو همین فکر بودم یه عالمه تاپیک و وب سایت خوندم ولی کسی نگفته بود گیر دادند بهشون یا ممنوعه ❤️مامان طلا و آلا❤️.کی بزرگشدم که بعدش مامان شدماصلا😕
قاصدباران عضویت: 1403/04/02 تعداد پست: 968 آره خودمم تو همین فکر بودم یه عالمه تاپیک و وب سایت خوندم ولی کسی نگفته بود گیر دادند بهشون یا ممنوع ... سلام وقتتون بخیر ببخشید یه سوال درسی راجب حسابداری دارمممنون میشم راهنمایی کنید ونگوگ تو یکی از نامه هاش به برادرش مینویسه: 《 انسان ها طوری با من برخورد میکردند انگار من قلبی ندارم.》 منم همینطور ونگوگ، منم همینطور.
قاصدباران عضویت: 1403/04/02 تعداد پست: 968 این سوال ونگوگ تو یکی از نامه هاش به برادرش مینویسه: 《 انسان ها طوری با من برخورد میکردند انگار من قلبی ندارم.》 منم همینطور ونگوگ، منم همینطور.
۱۳۷۳dream مدیر استارتر عضویت: 1398/11/22 تعداد پست: 6164 این سوال عزیزم من ۱۲ سال از لیسانسم گذشته،اینجور سوالا رو یادم نیستببخشید ❤️مامان طلا و آلا❤️.کی بزرگشدم که بعدش مامان شدماصلا😕
قاصدباران عضویت: 1403/04/02 تعداد پست: 968 عزیزم من ۱۲ سال از لیسانسم گذشته،اینجور سوالا رو یادم نیستببخشید خواهش میکنم عزیزم، بازم ممنون ونگوگ تو یکی از نامه هاش به برادرش مینویسه: 《 انسان ها طوری با من برخورد میکردند انگار من قلبی ندارم.》 منم همینطور ونگوگ، منم همینطور.