2777
2789
عنوان

سلام. من پایه دهمم رشته تجربی

63 بازدید | 1 پست

اگه امکانش هست لطف کنید کسایی که تجربه داشتن جواب بدن لطفااا.

من چند ماه پیش یه مشاور اقا گرفتم در حد یک ماه و یه دوره هم ثبت نام کردم که مخصوص ایشون بود و مشاورشون اینطور بود که فقط هفته ای یک بار تماس میگرفتن و میگفتن ۲ ساعت زیست بخونم ۲ ساعت شیمی و بقیه تایم هم تکالیف مدرسه رو بخونم.

اصلا راضی نبودم و طبق برنامشون پیش نرفتم 

دوباره یه مشاور خانم گرفتم که بهتر از مشاور قبلی بودن و روش مطالعه دروس تخصصی و تست زنی رو هم گفتن ولی الان ۵ روز مونده که مشاورم تموم بشه.

به نظر شما برای قبولی در دندانپزشکی حتما باید از سال دهم تا دوازدهم مشاوره بگیرم؟ 

روزی چند ساعت مطالعه مفید داشته باشم و از چه منابعی استفاده کنم و تست بزنم؟ 

کسایی بودن که بدون مشاور هم در این رشته موفق شده باشن؟ و به چیزی که خواستن برسن؟

ببین من خودم مشاوره رو قبول ندارم چون مشاور که روحیات مارو نمیدونه یا ممکنه تو اون روز برامون اتفاق بدی بیفته حالمون خوب نباشه مشاور فقط میگه با برنامه بخون

اول که به دنیا میایم لبخند مادرمون برامون مهمه بعد میشه لبخند دوست مدرست ، بعد میشه لبخند عشقت همه اینارو نوشتم تا بگم اما یه مرحله ای هم هست تو زندگی که لبخند خودمون مهم ترین و اولین اولویت و داره اونجاس که دیگه یه انسان کاملیم من که هنوز به اون مرحله نرسیدم شما رسیدید ؟ 💜 اگه امضامو میخونی ، اره خودت ، میشه یه صلوات برای روبه راهی زندگیم بفرستی  ممنونم واسه این که وقت گذاشتی و خوندی 💛🌻  تیکر رسیدن به وزن دلخواهمه باردار نیستم