2777
2789
عنوان

حالم خیلی بده میخوام تموم کنم زندگیمو🙂💔

| مشاهده متن کامل بحث + 240 بازدید | 19 پست

همش میخواد من ازش معذرت خواهی کنم تا من نرم سمتش اون نمیاد دیشب هی میگف ۸ میریم ۹ میریم بعدش باهام خیلی بد حرف زد دلم شکست ۱ ساعت رفتم اتاق گریه میکردم ولی حتی نیومد بپرسه مردی یا زنده ای ولی من باز بعدش جلو رفیقاش درست رفتاز کردم نفهمن ازش ناراحتم ولی خب....

بنظرتون دقیقا باهاش چیکار کنم الانم پاشد رفت اتاق درو محکم  زد

مطمئنم بعدش بیاد اصن محلم نمیده باهام حرف نمیزنه میگ تو اگع منو بخوای من هرچی بگم میگی چشم

من گفتم نمیخوام چادرسر کنم گف اگه بخوای اینطور کنی من هرچی بگم گوش ندی میبرم به مامان بابات میگم این میگه من نمیتونم چادر سر کنم ....نمیخوامش....البته مطمئنم اگه اینو جلوبابام بگه اونه موافق میشع باهاش چون بابامم بشدت مخالف چادرسر نکردن هس

ولی من دوست ندارم

بنظرتون الان دقیقا باهاش چطور رفتار کنم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ن مامانم شهر ما نیست پولم ندارم برا پزشک قانونی بعد بیشتر سیلی میزنه یا از دستم میزنه اونقد محکم نی ...

پس بهتره سلیطه بازی دربیاری، توام بزنیش ، جیغ و داد کن، بعدم اگه فکر می‌کنی نمیتونی ، حتما مشاور خوب کمک بگیر، حواست باشه مشاورت باید بدرد بخور باشه