2777
2789

شوهر من یه ادم بی احساس

و همچنان دست خالی مغز مریض شکاک به همع چی همه کس

ولی من واقعا عاشقش بودم با همه چیش میساختم مامانم کلی میگف بی پولی سخته....گوش ندادم با کلی دست خالی ایش ساختم گاهی وقتا جایی رفتنی حالم انقد خراب میشه ولی به روی خودم نمیاوردم ناراحت نشه یا....

دست بزن داشت خفه شدم

بد دهن بود خفه شدم

با بی پولیش میسوزم میسازم

با اینهمع فشار عصبی اصلا بهم توجهونمیکنه

احساس نداره اصلا

با رفیقاش که میریم بیرون اونارو میبینم همش حسرت میخورم کاش شوهر منم فقط یکم بمن توجه میکرد بخدا با گفتن این جملات کل وجودم درد میگیره

دلم میشکنه ولی ....

انقدباهام بد میشه گاهی وقتا فقط به مرگ فکر میکنم ولی دلم برا مامانم میسوزه💔

شوهرم خیلیم بهم گیر میده خستم کرده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الهی بمیرم برات عزیزم🥺🥺🥺

من چندتا حقیقت درباره تو میدونم!🍐🌸. 1_الان بیداری🌱🇦🇷. 2_گوشیت‌ روشنہ🛵💕. 3_یہ انسانی👩🏼‍🌾🧡. 4_داری پست‌منو میخونی👩🏻‍💻🌸. 5_وقتی زبونت بیرونہ نمیتونی بگی'ژ' 7_الان داری امتحان میکنی💜🛁. 8_الان خندت گرفت🏌🏻‍♀💕. 9_اصلا نفهمیدی عدد6رو جا انداختم💭🍉. 11_الان داری چک میکنی💨🚌. 12_الان باز خندیدی🥣🌸. 13_نمیدونی‌کہ‌من یہ‌عددرو چندبارنوشتم🏋🏻‍♀. 14_پیداش نکردی و میخندی!😁💛.️ وقتی انسان از خاک درست شدن این طبیعیه که کرم داشته باشم😂✌️متفاوت باش مثلاً بشین رو تلویزیون مبل ببین😂✌️این دنیا ارزش نداره خودتو اذیت نکن بقیه رو اذیت کن😂✌️مثلاً بیای سر قبرم اشکات بریزه یهو بلند شم پشمات بریزه😂✌️ریاضی عزیز،لطفا دیگه بزرگ شو خودت مسائلت رو حل کن😂✌️من اگه یوسف بودم زلیخا منو بلاک میکرد😂✌️منو با عینک دودی دفن کنید،من اگه نور ب قبرم بباره اذیت میشم😂✌️تو کشور های دیگه مردم دارن خونه و ماشین عوض میکنم ما تو ایران از صبح تا شب داریم فیل..تر شکن عوض میکنم😂✌️تا حالا ب چرخه زندگی دقت کردین سوسک از موش میترسه موش از گربه میترسه گربه از سگ میترسه سگ از مرد میترسه مرد از زن میترسه زن از سوسک میترسه😂✌️سرتو بزار رو شونه هام خوابت بگیره یهو جاخالی بدم بخوری زمین حالت بگیره😂✌️
اخه بخدا واسه کشیدن اینهمه سختی هنوز خیلی سنم کمه کلا ۱۸ سالمه دعا کنید برام 😔💔

حماقت کردی دیگه،  اگه مامانت پشتته، یبار که زدت فوری برو شکایت کن و برو پزشکی قانونی ، اول ازش تعهد میگیرن، بهش بگو اگه یبار دیگه اینکارو کنی بازم شکایت میکنم اما دفعه بعد جوابش شلاق هست نه تعهد

مثلا دیشب بعد ۱ ماه انتظار تو خونه موندن با هزار التماس قرار شد اخرهفته بریم بیرون ک دیشب بود

انقد لحظه شماری میکردم برا بیرون رفتنمون از صبش پاشدم همش به اسن فکر میکردم شب کجا بریم چی بپوشم انقد ذوق داشتم ن بخاطر شوهرما چون دیگ مث قبل نمیخوامش

فق واسه این ذوق داشتم ک میخواستم بعد اینهمه مدت منم مث بقیه برم بیرون

موند شب شد ساعت شد ۷ گفتم بریم نشسته بود فیلم میدید گف ن شد ساعت ۸ گفتم بریم گف ن

موند تا ساعت ۹ رفیقش زنش اومدن خونمون مجبور شدیم با اونا بریم ساعت ۱۱ رفتیم بیرون

ساعت ۱۲ برگشتیم😔بعد اینهمه انتظار....

هرکی میگفتم بریم بیرون میگف پول ندارم دیشبم ک اونطور شد

تو بیرون ک بودیم رفیقش همش قربون صدقه زنش میرفت

دستش مدام دور گردن دختره بود ولی شوهر من هیچییی

فقط بلد بود بیاد گوشم هی بهم بگه خری نمیفهمی چادرتو بکش جلو نخند موهات بیرونه....

درحال اینکع من از چادر متنفرم بزور میگ باید سر کنی

امروز گفتم خستم تروخدا بس کن حداقل انقد فشار زوحی روانی تحمل میکنم تو باهام درست رفتار کن بحث کردیم اخرش گف همینه ک هست میخوای بخوا نمیخوای برو وسایلتو جمع کن ببرمت خونه بابات

همش غرورمو میزاره زیر پاش له میکنه ولی منم جوابشو دادما گفتم منو تهدید به هیچی نکن کاری نکن ک دیگ ن خودت مهم باشی ن حرکاتت...

خودت برو سر کار تو فقط یکبار زندگی میکنی چرا باید با عذاب بگذرونیش

سرکار محیطی ک مردباشه نمیزاره برم سالنم ک بعضی وقتا میرم پول نیست توش زیاد چون پول ندارم اموزش ثبت نام کنم کار کنم

حماقت کردی دیگه،  اگه مامانت پشتته، یبار که زدت فوری برو شکایت کن و برو پزشکی قانونی ، اول ازش ...

ن مامانم شهر ما نیست

پولم ندارم برا پزشک قانونی بعد بیشتر سیلی میزنه یا از دستم میزنه اونقد محکم نیست ک جاش بمونه