2777
2789
عنوان

چرا هماتومم دفع نمیشه چیکار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 1041 بازدید | 70 پست
ارخ هفته ۶ خونریزی کردم گفت هماتومه .ازاون موقع شیاف میزارم . من بچه دوممه سزارین میشم .

بسلامتی بدنیا بیاد گلم

چند سالته

مامانِ یه دختر کوچولو👧عشقِ مامان،قربونش بشمِ مامان

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ببخشید من تیترو خوندم چرا توهماتم دفع نمیشه و منتظر تاپیک جن و روح بودم . ایشالا که مشکلتون حل بشه

خخخخ نه هماتوم بارداری😂

خدایا بعد هفت سال نی نی دادی ولی زودهم گرفتی بازهم حکمتتو شکر😢
روزی چندتا شیاف میزاری ؟؟باید استراحت مطلق باشی یه مدت فقط دستشویی بلندشی . منم بچه دومم بود . سزاری ...

اوایل دوتا الان بعد سونو ان تی گفت یدونه کافیه 

اخه دکترمم گفت فقط اشپزیو شستوشو . گفتم بچه چیزیش نشه گفت گاهی اوقات بچه بزرگ میشه توخونرسانی به مشک ...

اره دیقیقا من هفته های اخر مشکل خونرسانی داشتم بچه یه هفته رشد نکرده بود ولی شکرخدا هفته۳۷بسلامتی بدنیا اومد

بی تو نَفَس کِشیدَنَم عُمرتَباه کردن است!!!❤
بسلامتی بدنیا بیاد گلم چند سالته

انشالله شماهم نینی قشنگتو سالم و سلامت بغلش کنی توروخدا دعام کن .

من ۲۹ سالمه

اخه دکترمم گفت فقط اشپزیو شستوشو . گفتم بچه چیزیش نشه گفت گاهی اوقات بچه بزرگ میشه توخونرسانی به مشک ...

زیاد حرف دکتر اهمیت نده .به من گفتن زایمان زود رس داری .جنین رشدش کمه . رحمت باز میشه .بابد سرکلاژ شی .اونم اوج کرونا من باردار بودم خونریزیم به حدی زیاد بود دم به دقیقه نوار عوض میکرد شده بود ۳نصف شب میرفتیم بیمارستان معاینه میکرد میگفت سقط شده دهانه رحمت بازه .بعدش میفرستاد سونو میگفت قلب نا منظمم.اما خدا نگه داشت خداروشکر بچمم الان سالم سالمه 

اره دیقیقا من هفته های اخر مشکل خونرسانی داشتم بچه یه هفته رشد نکرده بود ولی شکرخدا هفته۳۷بسلامتی بد ...

خداروشکر توروخدا دعام کنید 

انشالله شماهم نینی قشنگتو سالم و سلامت بغلش کنی توروخدا دعام کن . من ۲۹ سالمه

مرسی عزیزم ،چشم

من ۲۲ سالمه😁

راستی شیافو کجا میزاری؟و کی شب یا روز

مامانِ یه دختر کوچولو👧عشقِ مامان،قربونش بشمِ مامان
زیاد حرف دکتر اهمیت نده .به من گفتن زایمان زود رس داری .جنین رشدش کمه . رحمت باز میشه .بابد سرکلاژ ش ...

خدتروشکر . توروخدا دعام کن 

اوایل دوتا الان بعد سونو ان تی گفت یدونه کافیه

خوب پس خطر رفع شده من با یه دکتری درارتباط بودم تلفنی اسم دارو میگفت شوهرم میخرید استفاده میکرد به من گفت اگه خونریزی زیاد داری به جای دوتا شیافت ۳بزار . 

زیاد حرف دکتر اهمیت نده .به من گفتن زایمان زود رس داری .جنین رشدش کمه . رحمت باز میشه .بابد سرکلاژ ش ...

اصلا عزیزم نمیشه ریسک کرد هماتوم باعث سقط میشه نباید کارسنگین انجام بدی حتی برای من منع رابطه جنسی کرده بود دکتر اخرشم کیسه پاره شد

بی تو نَفَس کِشیدَنَم عُمرتَباه کردن است!!!❤