2777
2789
عنوان

پیش بینی زلزله ایران😥واقعازلزله اومد😭

| مشاهده متن کامل بحث + 13786 بازدید | 334 پست
اونجا زلزله اومد؟؟

نه

یکی نزد حکیمی آمد و گفت: خبر داری فلانی درباره‌ات چه‌قدر غیبت و بدگویی کرده؟حکیم با تبسم گفت: او تیری را به سویم پرتاب کرد که به من نرسید؛ تو چرا آن تیر را از زمین برداشتی و در قلبم فرو کردی؟ .  امام زمان نمیخوای بیای؟ بیا دیگه :)خدا شکرت بابت همه نعمتات دوست دارم  
از دیشبم چندجا زلزله اومدده اگه تهران بیاد واویلاس خیلی استرس گرفتم

یادمه تو روزنامه چند سال پیش خوندم اگه تهران زلزله بیاد به خاطر این همه حجم از شلوغی و آپارتمان های بلند فقط باید با هلیکوپتر از بالا آهک پاشید روی شهر 

هر وقت یادم میاد ناراحت میشم

کاربر قدیمی تعلیق شده ۱۳۹۹ لطفاً یک صلوات مهمونم کن دوست خوبم❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مرسی عزیزم.امااون موقع ک خونه تکون میخوردماازترس نمیتونستیم پاشیم اون موقع نمیتونی درست فکرکنی وفرار ...

وای خدا من رسما سکته میزنم فوبیای زلزله دارم شدید

ز گیتی دو کس را سپاس...یکی حق شناس و یکی حد شناس :) 🍃🌸 ️
یادمه تو روزنامه چند سال پیش خوندم اگه تهران زلزله بیاد به خاطر این همه حجم از شلوغی و آپارتمان های ...

وای یاخدا یعنی چی اخه بجای اینکارا یک فکری کنن اخه 

والامنم اخباردیدم قبرستان درست کردن برای زمانی که تهران زلزله میاد جاباشه این چیزارو میبینم حالم بدمیشه

تک تک پیامارو خوندم استرس گرفتمم به خدااا😕 ( قبلش مهم نبود برام اومدم اینجا ترسیدم😂😕) چیکار کنی ...

منم مثل شما

بااینکه خودم زمین شناسی خوندم و میدونم چیزی ب اسم پیشبینی حداقل برای ایران وجودنداره،چون تمامآ ایران روی گسل هست و همیشه بایدآماده بود.البته نه مردم،کسایی ک مسئول مدیریت بحران هستن وحتی چندتاپناهگاه درست وحسابی توی تهران وجودنداره

ازآیِنه بپرس؛نام نجات دهنده ات را ...

من هنوز زندم

.    پروانم پر زد از پيله رفت…                                            دست بر نميدارن رعد و برقا !حقيقت تلخه مثه ي كافي سر صب..                            بيام ي جي باشه دم ايرپرت ياالله🦥.                                 تو تك ستاره اي هنوز تو اسمون من ي نوري توي تاريكي شب!...🌝🫶�                                                                كاش ميدونستم اخرين غروبه:)ً.                                    قول دادم الكي قول ندم هرچي شد نرم.                           تاريخ باز تكرار شده كسي نميتونه جانيو انكار كنه!!                                    اسمامون رو شناي ساحل چه زود پاك شدن با موجاي دريا               

ایشالا که اتفاقی نمی‌افته من از مردن نمیترسم از آوارگی زلزله بیشتر میترسم از اینکه بچه ها چی میشن  

کسایی که میگن اعتقاد نداریم و اینا خوب فقط یه درصد فکر کنین درست باشه پس خودتونو آماده کنین 

داداشم همیشه میگه اون دانشمنده که کشف کرده بود زمین گرده همه مسخرش میکردند  ولی بعدش به همه ثابت شد 

و خدایی که به شدت کافییییست.........
منی ک طبقه پنجمه خونم 😶

منی ک طبقه یازدهم و باردارم🥲

خدایاشکرت مامان شدمممم😍😍😍.  ایشالادفعه بعدی امضام اینه ک مامان شدم :) مادر فقط آن زنی نیست که هر صبح با صدای دردانه اش بیدار میشود...من هم مادرم...منی که وقتی شب در خواب تو را میبینم دلم نمیخواهد هرگز صبح شود...وقتی در خواب تورا در آغوشم میبینم میدانم که ندارمت....ولی دلم برایت میلرزد...صبح که بیدار میشوم لبخند به لب دارم...چون روی ماه تو را دیده ام...چون تو در اغوشم بودی...چون بوی تنت رابه ریه هایم کشیده ام...حتی در خواب و برای یک لحظه...آری من هم مادرم... مادر فرزند ندیده و نیامده ام... مادر تویی که برای داشتنت روزهای قشنگ جوانیم را در مطب دکتر ها و بیمارستانها گذرانده ام...مادرتویی که برای داشتنت مشت مشت قرص میخورم وصدها امپول میزنم...منی که تمام تنم ازمرحمت امپولهای گران قیمتم کبود است... من و امثال من مادر تر از هر مادری هستیم...مادرانی زجرکشیده...مادرانی که ثانیه به ثانیه روزهایمان را با حسرت داشتن دلبندمان میگذرانیم... که با دیدن یک کفش نوزادی پشت ویترین مغازه ها دلمان میلرزد و پر میشود از غصه...پر میشود از حسرت دیدن تو با این کفش ها و تاتی کردنت... آری من هم مادرم...فقط تو را ندارم عزیزکم...فقط در رویاهایم برایت مادرانگی میکنم.....
منم مثل شما بااینکه خودم زمین شناسی خوندم و میدونم چیزی ب اسم پیشبینی حداقل برای ایران وجودنداره،چو ...

اگه هارپ‌باشه چی من ازاینش وحشت دارم