2777
2789
عنوان

پیش بینی زلزله ایران😥واقعازلزله اومد😭

| مشاهده متن کامل بحث + 13786 بازدید | 334 پست

کسایی ک تو اپارتمان هستن

ی دونه ساک یا چمدون لوازمی ک فکر میکنین لازم میشه رو اماده کنید بزارین تو حیاط یا ماشین

خودتون هم این یکی دو شب تو اپارتمان نمونین 

هوا هم زیاد زیاد نیست این چند روزه هم پشت سر بزارین

امیدوارم هیچ کجا هیچ اتفاقی نیوفته

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کسایی ک تو اپارتمان هستن ی دونه ساک یا چمدون لوازمی ک فکر میکنین لازم میشه رو اماده کنید بزارین تو ...

وای مایی که طبقه ششم هستیم و اینجا جایی رو نداریم که بریم چیکار کنیم 

تهران هم میاد یعنی ؟

سیندرلا اگه به عقب بر میگشت هیچوقت یه پرنسس نمیشد💙 بیخیال گذشته و همه روابط و آدمای سمی       تموم شدش!                                                     از چی میترسی؟ وقتی از سخت ترین شبای زندگیت بدون اینکه به کسی چیزی بگی گذشتی...🙃                     
فردا وپس فردا نیست طبق پیشگویی 8و9هست امروز وفردا توصیه م اینه با لباس و هوشیاربخوابید احتیاط ش ...

دقیقا چطور هوشیار بخوابیم؟

یکی نزد حکیمی آمد و گفت: خبر داری فلانی درباره‌ات چه‌قدر غیبت و بدگویی کرده؟حکیم با تبسم گفت: او تیری را به سویم پرتاب کرد که به من نرسید؛ تو چرا آن تیر را از زمین برداشتی و در قلبم فرو کردی؟ .  امام زمان نمیخوای بیای؟ بیا دیگه :)خدا شکرت بابت همه نعمتات دوست دارم  
وای مگه میشه کار خدا رو پیشگویی کرد توکلتون به خدا باشه 

خداخودش کمکمون کنه نیاد بخداازوقتی شنیدم دیشب چندجا زلزله اومده خیلی ترسیدم

ز گیتی دو کس را سپاس...یکی حق شناس و یکی حد شناس :) 🍃🌸 ️
گفتن ازغرب میاد انگادغرب کشور من غربم دعاکنید چیزی نشه ارزوهادارم🥺

انشالا که نمیادبیادم کم ریشتر باشه انگار دیشب شرق اومده

ز گیتی دو کس را سپاس...یکی حق شناس و یکی حد شناس :) 🍃🌸 ️