2777
2789
عنوان

خانمای چادری تشریف بیارین

| مشاهده متن کامل بحث + 415 بازدید | 35 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم چادریم و مجرد . ولی تا طبیعت و مسافرت نمیپوشم . 

. برا ظهور سه صلوات بفرس.‌     اللهم صل علی محمد و ال محمد        اللهم عجل الویک الفرج        اللهم الرزقنا توفیق الشهادت.     التماس دعای فرج و شهادت

خب چرا با چادر مشکی

یه چادر های رنگی خوشگلی هست دل آدم رو میبره

من خودم بعضی جاها با چادرم بعضی جاها با شال بعضی اوقات اصلا سرم نمیکنم 

ولی میتونی از این چادر خوشگلا بگیری

برای مسافرت هم من خودم با عبا یا مانتو هستم واقعا با چادر نمیشه

با همسرت صحبت کن 

من کهبدبخت حرف بزنه خودش میدونه و خدای خودش

سخته من دوسش نداشتمو ب سختی کنار گذاشتم شما میگی دوس داری

دوست دارم ولی مثلا فرض کن تو طبیعت یا تو جاده مسافرت سخته بخدا

🍀عضو تاپیک رکورد سلامتی🤩 گروه چهار ستاره وزن شروع دوباره 72🌷6/18👈70.5😍وزن هدف:۶۵🌷دفعه قبل تونستم سیزده کیلو کم کنم👌🏻این بار هم میتونم با امید به خدا و اراده خودم🌷                                                 تجربه کاهش قبل: وزن شروع 82.200🍀 80.400👈🏻(10/۱٠)🍀80 👈🏻(10/19)🍀(۱٠/۲۶)👈🏻۷۸.۸٠۰🍀( ۱۱/۲)👈🏻۷۸.۷٠٠🍀(۱۱/۱٠)👈🏻۷۷.۶۰۰🍀۱۰/۱۶👈🏻۷۷🍀۱۰/۲۳👈🏻۷۶.۱۰۰☘️۱۰/۳٠👈🏻۷۵☘️12/7👈🏻74.200☘️۱۲/۱۴👈🏻۷۳.۹۰۰☘️۱۲/۲۲👈🏻۷۳.۵۰۰☘️۱۲/۲۹👈🏻۷۲.۹۰۰☘️۱/۷👈🏻۷۲☘️۱/۱۴👈🏻۷۱.۴٠٠☘️۱/۲۱👈🏻۷٠.۹٠٠☘️۱/۲۸👈🏻۷۱.۵🤦🏻‍♀️🫤☘️۲/۴👈🏻۷۰.۴۰۰☘️۳/۱👈🏻۶۸.۷۰۰🤩😍

آخه نمیشه، میخوام ببینم بقیم همینه شوهرشون یا این عتیقه اس

نه بابا اصلا کار نداره به پوششم ولی خودم چادری هستم و با حجاب خیلی هم دوسش دارم ولی تو مهمونی و طبیعت و اینا چادر نمیزارم با مانتوام

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم🌹🌹🌹🌹