2777
2789
عنوان

خانمای چادری تشریف بیارین

415 بازدید | 35 پست

من چادری هستم و بهش اعتقاد قلبی هم دارم، ولی یه جاهایی واقعا تو دست و پاست، مثلا مسافرت، با همسرم صحبت کردم که قبول میکنه برا مسافرت تو مسیر عبا بگیرم تا رو پا مشکی با روسری مشکی که خدا شاهده حجابش از چادر خودم بهتره واقعا،چون خودم روسری رنگی میپوشم با چادر، گاهی اوقات شلوار جین نسبتا تنگ و چادرمم مدل داره ک جمعش میکنم پاهام کامل مشخصه، ولی شوهرم قبول نکرد، میدونین اصلا تو ذهنش نمیگنجه زنش بیرون چادر نباشه، یه الزامی تو ذهنش هست که اسم پوشش زنش باید چادر باشه هر چند حجابش کمتر از مثلا عبا باشه، شوهرای شما هم اینطوره؟ بعد خودتون کنار میاین با این مسئله؟ من خیلی رو تیپم حساسم دوست دارم خوش پوش باشم، تا حدی که با چادر ممکن هست هم خوش پوشم، ولی خوب یجاهایی ضایع هست بنظرم، مثلا تصور کنین با جاری و اقوام شوهر تو طبیعتی، اونا مانتویی و کامل تیپ کردن، بعد تو مثلا با چادر مشکی سالاد شیرازی درست میکنی🤣💔

🍀عضو تاپیک رکورد سلامتی🤩 گروه چهار ستاره وزن شروع دوباره 72🌷6/18👈70.5😍وزن هدف:۶۵🌷دفعه قبل تونستم سیزده کیلو کم کنم👌🏻این بار هم میتونم با امید به خدا و اراده خودم🌷                                                 تجربه کاهش قبل: وزن شروع 82.200🍀 80.400👈🏻(10/۱٠)🍀80 👈🏻(10/19)🍀(۱٠/۲۶)👈🏻۷۸.۸٠۰🍀( ۱۱/۲)👈🏻۷۸.۷٠٠🍀(۱۱/۱٠)👈🏻۷۷.۶۰۰🍀۱۰/۱۶👈🏻۷۷🍀۱۰/۲۳👈🏻۷۶.۱۰۰☘️۱۰/۳٠👈🏻۷۵☘️12/7👈🏻74.200☘️۱۲/۱۴👈🏻۷۳.۹۰۰☘️۱۲/۲۲👈🏻۷۳.۵۰۰☘️۱۲/۲۹👈🏻۷۲.۹۰۰☘️۱/۷👈🏻۷۲☘️۱/۱۴👈🏻۷۱.۴٠٠☘️۱/۲۱👈🏻۷٠.۹٠٠☘️۱/۲۸👈🏻۷۱.۵🤦🏻‍♀️🫤☘️۲/۴👈🏻۷۰.۴۰۰☘️۳/۱👈🏻۶۸.۷۰۰🤩😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چادر نیستم یبار بخر بپوش جلوش ببینه قبول میکنه

اینجا نی نی سایته یعنی سایتی که هرچی که توش میبینی باعث تحریکه ، بنظرم دگ نیازی به دارک وب نیست وقتی بنظر میاد اکثریت اینجا با پدوفیلی خیلی خوب کنار میان :)) و نیازی به باغ وحش نیست وقتی همه تاپیک های پربازدید اخرش بخاطر دعوا و گیس کشی دو نفر قفل یا تعطیل میشه :)) و نیازی به سیرک نیست وقتی تاپیک میزنن واقعا کار بدی میکنم بچه ۸ ماهه رو میزارم رو کابینت میرم به کارام میرسم :)) ونیازی به لیزر نیست وقتی تاپیک میزنن دلم میگیره بدون تو یعنی چی :)) ولی جدا از شوخی ناراحت کننده نیست که مجردها همش تاپیک میزنن مردا شیفته چجور خانومایی هستن،مردا از چه خانومایی برای ازدواج خوششون میاد،چیکار کنم رلم/خواستگارم برگرده از حس ششمی ها همش درباره شوهر سوال میپرسن ، و متاهل ها اکثرا از خیانت یا دست بزن یا خسیسی یا بی محبتی یا بددل بودن یا اعتیاد همسرشون یا بی عرضگیش که نمیتونه جلوی دخالت فامیل رو بگیره تاپیک میزنن :)) جای ناراحتی نیست که ما انقدر بی زبونیم بلد نیستیم از حق خودمون دفاع کنیم اما اینجا اگه شوهر کسی بهش خیانت کرده باشه اون زن هرزه و خیابونی و خونه خراب کن میشه ولی شوهرش..؟ دقت کردین که این صفت ها رو هیچوقت برای مرد بکار نبردیم؟ فقط زورمون به همجنس خودمون میرسه و خوش به حال مردا از این همه حماقت ما :)) خوش به حالشون که ما حاضریم از حق طلاق تحصیل کار بگذریم تا باهاشون ازدواج کنیم و بعدم قادریم ذوق مرگ بشیم :)) خوش به حالشون که ما بازم به دخترامون یاد میدیم خانوم باشن و صداشونو بالا نبرن و کار خونه کنن و به پسرامون یاد میدیم جسور و بلند پرواز باشن به قول یکی زن رو چه به مهندس راه یا کارمند بانک شدن ؟! :))       و در اخر اینکه ازت ممنون میشم هرچن تا تونستی تاپیکامو گزارش بزنی
عیب نداره اگه شد قانعش کن

آخه نمیشه، میخوام ببینم بقیم همینه شوهرشون یا این عتیقه اس

🍀عضو تاپیک رکورد سلامتی🤩 گروه چهار ستاره وزن شروع دوباره 72🌷6/18👈70.5😍وزن هدف:۶۵🌷دفعه قبل تونستم سیزده کیلو کم کنم👌🏻این بار هم میتونم با امید به خدا و اراده خودم🌷                                                 تجربه کاهش قبل: وزن شروع 82.200🍀 80.400👈🏻(10/۱٠)🍀80 👈🏻(10/19)🍀(۱٠/۲۶)👈🏻۷۸.۸٠۰🍀( ۱۱/۲)👈🏻۷۸.۷٠٠🍀(۱۱/۱٠)👈🏻۷۷.۶۰۰🍀۱۰/۱۶👈🏻۷۷🍀۱۰/۲۳👈🏻۷۶.۱۰۰☘️۱۰/۳٠👈🏻۷۵☘️12/7👈🏻74.200☘️۱۲/۱۴👈🏻۷۳.۹۰۰☘️۱۲/۲۲👈🏻۷۳.۵۰۰☘️۱۲/۲۹👈🏻۷۲.۹۰۰☘️۱/۷👈🏻۷۲☘️۱/۱۴👈🏻۷۱.۴٠٠☘️۱/۲۱👈🏻۷٠.۹٠٠☘️۱/۲۸👈🏻۷۱.۵🤦🏻‍♀️🫤☘️۲/۴👈🏻۷۰.۴۰۰☘️۳/۱👈🏻۶۸.۷۰۰🤩😍

عجب صبری داری

با خانوادش چن بار بیرون نرو تا مقاومتش نسبت به چادرش پایین بیاد

یه دختر قوی و شاد... عاشق کتاب...تومرا جان و جهانی😍خوش اومدی به زندگیم محمدرضای عزیزم.. شبی که شدی تمام وجودم ..صبحش قشنگ ترین  نور تابید به زندگیم💖اگه تو تاپیکی کامنت میذارم ..صرفا بخاطر استارتره...لطف کن ریپلای نکن منو ..دوست عزیز ..جوابی به ریپ زدنت نمیدم...خو ضایع میشی  سعی کن بیشتر مراقب شخصیتت باشی..سکوت بالاترین مرحله ی پختگیه👉❤و سخت ترین قسمت زندگی اونجاست که وابسته بشی و کاری از دستت برنیاد و مجبور شی از دور نگاهش کنی

مجردم.به هیچ وجه چادرمو کنار نمی‌ذارم

ما وقتی میریم تو طبیعت چادرو در میاریم

دروغه که همه مردا خائنن.دروغه که همه دهه هشتادی ها هیولان.دروغه که همه دختر پسرای مجردتو زندگیشون رابطه نامشروع داشتن.دروغه که همه مردم بی دین شدندروغه که....لطفا این کلمه همه رو از صحبتامون حذف کنیم چون یه تهمت بزرگه که به اکثریت جامعه وارد میکنیم.باور کنیم پشت بعضی از این کاربری ها دشمنامون نشستن کسایی که میخوان قبح یه سری از کارهای حرام بریزه.کسایی که دوست دارن خودتحقیری تو وجودمون نهادینه بشه.کسایی که دوست دارن ناامید و افسرده بشیم.کسایی که هرزگی رو تایید میکنن. کسایی که دوست ندارن ماها پیشرفت علمی و هنری داشته باشیم.کسایی که دوست ندارن خانواده ایرانی شاد باشه. کسایی که دوست دارن ذهنمون پر بشه از فکرهای پوچی مثل خیانت،دوستی دختر و پسر،طلاق،رابطه نامشروع،خوردن حرام،توجه به ظاهر در حدی که باطن و شرافتمونو فراموش کنیم.به آدم هااعتماد کنیدولی نه تو مجازی😉تاپیک سیاست رفتار با همسر رو حتما بخونین توی بهبود رابطتون کمکتون میکنه❤
یاخدا،کی دیگه توطبیعت باچادره

بخدا😭

کم کم تو طبیعت و مسافرت اینا بذار کنار عادت میکنه

یهویی یکار رو انجام نده خخخ

من شوهرم از شومیز خوشش نمیاد 

اگر مذهبی افراطی هستید ریپ نزنید نظر منو نظرات من طبق دین نیستن شامل همه انسان ها میشن البته از نظر خودم ممنون😆الان دیگه کاربری دست خودمه فقط(رها)🥰6 اسفند 1402 بهترین تاریخ زندگیم بود پسر عزیزم دنیامو شیرین و رنگی کرد😍❤️