2777
2789
دخترم ١سالشه شبا همش نق میزنه منم یا شیر میدم یا هی جاب جاش میکنم تا اروم شه مثلا اگه رو پهلوعه اونوری میخابونم شیر خوردنشم بر عکس بیشتر شده از وقتی دکتر گفته شیر شبش ترک بشه بخاطر دندونش ٥ تا دندون داره
بعله پسر منم بعد یک سال تازه شیر شبش بیشتر شد دفعاتش. تا از شیر بگیریش همینه.
حال من خیلی خوبه. اینجاهم میام با دوستای مجازیم بگم و بخندم و شادتر شم. لطفا اگه قصد ضدحال زدن دارید تاپیک رو ترک کنید.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای دختر منم ۱۴ ماهه س دقیقا اینجوریه بعضی وقتا هم الکی گریه میکنه بدون حتی نیم قطره اشک انگار میخواد جلب توجه کنه دختر من به شیر میگه به به گاهی اوقات نصف یه چشمشو باز میکنه اروم میگه به به بعد یه میک میزنه و پشتشو میکنه بهم میخوابه
نگران فردا نباش خــدا از قبل آنجاست ... خدای مهربونم نذار هیچ زنی تو حسرت مادر شدن بمونه ...
برادرزاده ی من خیلی پرخاشگری میکرد بردنش دکتر ازمایشش نشون داد که کمبود اهن داره و علت پرخاشگریش همین بود
نگران فردا نباش خــدا از قبل آنجاست ... خدای مهربونم نذار هیچ زنی تو حسرت مادر شدن بمونه ...
لیانا دختر منم اینطوریه بردمش دکتر گفت نیوهم رو امتحان کن یک روز در میان یکی بده اگه خورد فعلا که نیوهم خوب میخوره