2777
2789
عنوان

علت غُر زدن و نق زدن بچه کوچیک تو خواب چیه؟؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 5977 بازدید | 24 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من هر راهی رو امتحان کردم من تو غذاش هم میریختم ولی هرکدوم از روشهام فقط یه مدت جواب میداد بعد یه راه دیگه پیدا میکردم این اواخر دماغشو میگرفتم مجبور میشد دهنشو باز کنه زود میریختم تو حلقش ولی نیوهم رو خوب میخوره
نگران فردا نباش خــدا از قبل آنجاست ... خدای مهربونم نذار هیچ زنی تو حسرت مادر شدن بمونه ...
نه عزیزم قطره نیس میتونی ب‌ریزیش تو شیشه و روزی 5سی سی بدی میتونی یک روز در میان همون 10 سی سی رو بدی با دکتر مشورت کن بسته به سن کوچولوت راهنماییت میکنه
نگران فردا نباش خــدا از قبل آنجاست ... خدای مهربونم نذار هیچ زنی تو حسرت مادر شدن بمونه ...
الهی بگردم فسقلی نازنازی روی ماهشو ببوس دماغش رو بگیر مجبوره دهنش رو باز کنه تا نفس بکشه هیچ روشی هم جواب نده این یکی حتما میده درسته یکم گریه میکنه اما چاره ای نیس