2777
2789
زودرنج بودن وحساس بودن ما زنا عامل دعواست
همیشه هم حذف کردن راهِ چاره نیست... گاهى باید بعضى ها را نگه داریم، تا زل بزنند به خوشبختىِ مان... که ببینند بعد از آنها، زندگى همچنان ادامه دارد!    عضو گروه قرمز بامداد خمار :وزن شروع ۸۱ 🙈    وزن هدف اول 75👸💪وزن هدف دوم 70😎وزن هدف نهایی 48😍😍من میتونم😉😉                         وزن فعلی : ۸۱👈۷۸.۵
باید آدم روی زندگی خودش تمرکز کنه. یه چیزایی من تو این سایت می خونم که شاخ در میارم! کاش افراد باتجربه ای مثل شما بیشتر بیان اینجا.
باید قلبت را آنقدر از عاطفه لبریز کنی که اگر روزی افتاد و شکست، همه جا عطر گل یاس پراکنده شود... "دکتر محسن فاطمی"

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دختر وپسری که هر دو ناشی هستن وهیچ تجربه ای از مسءولیت ندارن خیلی زمان میخواد تا به درک وظیفشون برسن
ای خدای کعبه رستگارم کن..... خدایا............مرا آن ده که آن به .
مشکلاتمون از اینه که ادمای دورمونو انقدر تو ذهنمون بزرگ میکنیم و از کاراشون حرص میخوریم که یادمون میره زندگی کنیم انقدر رفتارای خانواده همسرمون برامون مهمه که کم کم خودمونو فراموش میکنیم به خودمون میایم میبینیم بابت یک چیز کوچیک یا یک حرکت نا به جاشون چند روزه تو ذهنمون داریم باهاشون میجنگیم داریم با همسرمون میجنگیم یادمون ندادن عاشق خودمون باشیم
پیج کاری من😍😍😍سفارش و دوخت انواع لباسهای مادر و کودک با بهترین کیفیت  ferly_design
من خودم خیلی حساس بودم، نمی گم الان نیستم اما خیلی کمتر شده. کاملا هم دست خود آدمه، باید بخوای و ضعف هات رو بشناسی و روی خودت کار کنی.
باید قلبت را آنقدر از عاطفه لبریز کنی که اگر روزی افتاد و شکست، همه جا عطر گل یاس پراکنده شود... "دکتر محسن فاطمی"
من ادمایی رو دیدم که چقدر زندگی رو اسون میگیرن وچقدر زندگیشون اسون میگذشت...وای برمن.....یه شب خونه یکی بودم میگفت بعضی شبها شوهرم میره پیش پدر مادرش یا دوستاش یا پسر خاله هاش ..منم گفتم ناراحت نمیشی که خیلی از شبها میره گفت چرا ناراحت باشم حتما نیاز داره ...گفت فوری زنگ میزنم به یکی از همسایه ها که دوستمه یا زنگ میزنم به خواهرم یا مادرم بالاخره یکی رو پیدا میکنم وتا شوهرم بیاد منم کیف میکنم با اونا ووقتی میاد هر دوتامون سرحالیم و شاد .....دیدم چه شبهایی تاصبح نخوابیدم بخاطر اینکه منو تنها گذاشته بود ومن بدون اینکه بفهمم اون به کسی غیر ازمن احتیاج داره این کار اونو به حساب بی مهریش گذاشتم
دوستان مردا مثل ما نیستن اونا دوست دارن تنوع داشته باشن نیاز به محبت همه دارن پدر مادر دوست فامیل ...ما که بعد از ادواج مثل سنجاق میشیم به تن شوهرا ودوست داریم شبانه روز با شوهرامون باشیم ....واقعا اونا ازهر نظر با ما فرق دارن ...اونا از زن اویزون خوششون نمیاد از زنی خوششون میاد که قوی باشه وبه همون اندازه مهربون ....من امتحان کردم تا به شوهرم کمتر پیله نمیکنم بیشتر با من وقت میگذرونه
امیدوارم راهی رو که من اشتباه رفتم بقیه نرن وبدونن روزای جوونی تکرار نمیشه روزایی که بچه ها بزرگ میشن تربیت میشن دوباره تکرار نمیشه پس قدر اینروزا رو بدونید...روح بچه ها رو زخمی نکیند که هیچوقت یادشون نمیره ومن ای کاش زودتر اینو میفهمیدم
من اوایل خیلی آویزونه شوهرم میشدم حس میکردم اینجوری رابطمون بهتر میشه. ولی بعد از حرفاش فهیدم که اذیت میشه و حس میکنه من لوس و بچم. ازاون موقع بهترشدم میزارم بعضی وقتا با دوستاش بیرون بره بدونه اینکه بش زنگ بزنم. میزارم به خانوادش محبت کنه براشون خرج کنه. اونم الان ازم راضی تره.
تهمت مثل ذغال است..اگر نسوزاند سیاه میکند😑