2777
2789

اگر راهنمایی دارید بگید یا کسی رو در سایت میشناسید که بتونم باهاش حرف بزنم معرفی کنید  

من جای کار میکنم    کلا آدم درون گرایی هستم و نمیتونم با بقیه ارتباط بگیرم  و  حالا یه  خانم  سر  همین چیزا و چیزای دیگه با من لج افتاده من  سعی کرده ام کاریش نداشته باشم  ولی اون شروع کرده یه حرفی که نمیدونم چیه پشت من درست کرده و به بقیه میگه و رفتار بقیه هم با من بد شده  

دیگه مثل قبل با هم رفتار نمیکنن  انگار چیز بدی میگه باید چیکار کنم  و چطوری رفتار کنم  ؟ 

دوستان نی نی سایتی میگین دعاتون خیلی میگیره لطفا دعا کنید تا  مهر ۱۴۰۱ حاجتم بگیرم حاجتم نگرفتم 🙂

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

به درک. اگر مطمئنی نظر  سو  نداری، هرطور هستی همونجوری بمون. به خودت دست نزن به خاطر رفتار ...

اخه نمیشیه اهمیت نداد  به هر حال دارم اونجا کار میکنم  و اذیت کننده است

دوستان نی نی سایتی میگین دعاتون خیلی میگیره لطفا دعا کنید تا  مهر ۱۴۰۱ حاجتم بگیرم حاجتم نگرفتم 🙂

اگر میدونی احتمال داره چی گفته باشه، با رفتار مناسب به همه نشون بده که حرفاش اشتباهه.

اما اگر نمیدونی فقط با روی خوش و کار درست با همه برخورد داشته باش.

خیلی هم خودتو درگیر خاله زنک بازی های توی کار نکن عزیزم

تا خدا هست، به مخلوق دمی تکیه مکن. که خدا کوهِ ثبات است و بشر، عین نیاز .... هر کسی رو لایک میکنم براش صلوات میفرستم، اگر ناراحت میشید، بهم بگید که لایک نکنم🌹
جلوی همه ازش بپرس چطوری می‌تونی ثابت کنی که من کاری کردم.یا توی یه جای خلوت سعی کن یطوری از زیر زبون ...

اخه من نمیدونم چه پشتم میگه دیروز سعی کرد هام از یکی دیگه  بپرسم ولی چیزی نگفت زودی بلند شد رفت 

اگر میدونی احتمال داره چی گفته باشه، با رفتار مناسب به همه نشون بده که حرفاش اشتباهه. اما اگر نمیدو ...

من باهاشون خوش رفتارم ولی اونا با من بد  بر خورد میکنن حتی نمیگن برا چیه 

اخه من نمیدونم چه پشتم میگه دیروز سعی کرد هام از یکی دیگه  بپرسم ولی چیزی نگفت زودی بلند شد رفت ...

از خودش بپرس که پشت سرت به بقیه چی می‌گه و برای چی این کار رو می‌کنه

توروخدا حلالم کنید.
از خودش بپرس که پشت سرت به بقیه چی می‌گه و برای چی این کار رو می‌کنه

میشه بگید چطوری بپرسم ؟ مثلا چی بهش بگم ؟ 

من باهاشون خوش رفتارم ولی اونا با من بد  بر خورد میکنن حتی نمیگن برا چیه

بنظر من فکرتو درگیر نکن. اگر شما نسبت به اونا جدیدتری، این چیزا پیش میاد. کارتو انجام بده. 

مهم رئیسه 😁

اگر رفتار بدی داشتن و خواستی بپرسی، درباره اون رفتار ازشون بپرس که مشکل چیه، نه درباره حرفی که فکر میکنی پشت سرت زدن!!!

تا خدا هست، به مخلوق دمی تکیه مکن. که خدا کوهِ ثبات است و بشر، عین نیاز .... هر کسی رو لایک میکنم براش صلوات میفرستم، اگر ناراحت میشید، بهم بگید که لایک نکنم🌹
اخه نمیشیه اهمیت نداد  به هر حال دارم اونجا کار میکنم  و اذیت کننده است

اگر بپرسی که چشونهه..  بدتر نقطه ضعف میدی دستشون و بدتر ممکنه کم محلی کنن. 

میتونی از یکیشون که پخته تره بپرسی...حس میکنم رفتار بقیه بامن یه طوری شده...کسی پشت سرم حرف نامربوطی میزنه؟؟

(نگو کم محلی میکنن )   بگو یجوری شده. دیگه خودشون می‌فهمن منظورتو...

بعدم اصصصصلا و به هییییچ عنوان برای جلب رضایت این خانوم از خودت، سعی نکن بهش باج بدی و محبت زیادی بکنی که  بدترین کار رو در حق خودت میکنی...فقققط بهش بی توجه باش. اگرم حس کردی برات دردسر درست میکنه خیلی معمولی و نه تدافعی، بهش بگو مشکلی پیش اومده؟؟ من سرم تو کار خودمه. تو هم سرت تو کار خودت باشه. سر کار رفتارای خاله زنکی بر نمیداره 

بس حلقه زدم بر درو حرفی نشنیدم__من هیچ کَسم؟؟ یاکه دراین خانه کسی نیس؟🥺
اگر بپرسی که چشونهه..  بدتر نقطه ضعف میدی دستشون و بدتر ممکنه کم محلی کنن.  میتونی از ...

بله چشم  ممنون  🌹🌹