2777
2789
عنوان

خانما های با تجربه میشیه بیاید و مشکلم بخونید

| مشاهده متن کامل بحث + 148 بازدید | 19 پست
بنظرت پرستاری وزارت بهتره یا تامین 

از نظر من تامین  ولی خستگش خیلی زیاده 

دوستان نی نی سایتی میگین دعاتون خیلی میگیره لطفا دعا کنید تا  مهر ۱۴۰۱ حاجتم بگیرم حاجتم نگرفتم 🙂

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم. ببخشید این تاپیک برات پست میزارم. میخواستم در مورد یکی از کاربرا ازت بپرسم اگه یادت باشه یه کاربری بود اسمش هانیه بود اسم کاربریشم دختر جهنم بود اگه اشتباه نکنم یادمه براش پست خیلی میزاشتی ازش خبری داری؟ یهویی یکی دو سال پیش دیدم کاربریش ترکیده الان یادم افتاد گفتم ازت بپرسم.

بداهه،مثل ادامه شعر.
سلام عزیزم. ببخشید این تاپیک برات پست میزارم. میخواستم در مورد یکی از کاربرا ازت بپرسم اگه یادت باشه ...

سلام گلم نه متاسفانه  در گیر زندگی خودمون نمیزاره یاده بقیه کنیم 

دوستان نی نی سایتی میگین دعاتون خیلی میگیره لطفا دعا کنید تا  مهر ۱۴۰۱ حاجتم بگیرم حاجتم نگرفتم 🙂