2777
2789
عنوان

میشه بگین شما جای من بودین چکار میکردین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 423 بازدید | 29 پست
مگه میشه شاید قیمت بالا میزارید

نه چون ملک  چند طبقه است خوب سنگین در میاد کسی تو اون منطقه نمیره اون هزینه رو کنه میره محله بهتر دو طبقه میگیره که چندین برلبر هم میره رو خونه 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عمه منم اول چیزی نگفت که باید بدهید، ولی وقتی شوهرش مرد صداش دراومد ، حق هم داره ، شوهرش بیمه نداشت ...

ببین الان دارا ترین هم باشی پول هرچی داشته باشی باز کمه و اونا هم حقشونه از شیر مادر هم حلال تر ولی مشکل اینه من نمیخام دیگه سرم جلو اینا هعی خم باشه و هر جور خاستن رفتار کنن و منم بشم غلام حلقه بگوش و چیزی نگم چون بخشیدن به برادرشون،باز اگه ی محله خوبو ی خونه خوبی بود زورم نمیبرد واسه اون جا اصلا ارزش نداره،من خودم همیشه مستقل بودم الان اینجوری پس رفت دارم میکنم با ازدواجم

اره وضعیت اجاره ها رو که دیدم انشالله خدا کمکتون کنه 

ممنون بخدا هرچی فکر میکنم عقلم به جایی قد نمیده میدونی بخدا مشکل ی چیز دو چیز نیست الان اون برادر شوهر دیگری زنش اصلا اونجا نمیاد با اینکه بچه روستا بوده بعد اون واحد بالا میخاد بره دست مستاجر واحد پایین هم برادرشوهر مجردمه که اعتیاد به شیشه داره ،اون محله از هر خانواده دو تا معتاد داره حداقل 

ببین الان دارا ترین هم باشی پول هرچی داشته باشی باز کمه و اونا هم حقشونه از شیر مادر هم حلال تر ولی ...

میدونم چی میگی ، بخصوص بعدها که بچه هاشون بزرگ بشن با هر بی پولی مادرشون رو تحریک میکنن و اگرم نتونن کاری کنن ، مادره  بداخلاق میشه.

ولی تو هم دنبال راه حل باش ولی علنا تو کارشون دخالت نکن. شوهرت چهار روز دیگه میگه نزاشتی خونه دار بشم ، اونا بخشیدن تو چکاره بودی . 

اون خونه ام فروش برو نیست میخاد بشه خونه اول و اخرم 

این ازدواج دوممه ازدواج اولم هم از اون محله بودن شوهر سابقم ولی تا عقد کردیم خودم که هیچ مادرشوهرمم از اون محل دراومد بعد بیام واسه اونجا زیر منت اینام برم

دوتا ،البته سه تا که اون از مادر تنی نبود و ارثشم گرفت 

خب دوتا خواهر سهمشون میشه به اندازه یک برادر  یعنی ارثیه تقسیم بر 5 میشه

میتونید خونه رو قیمت گذاری کنید بعد به هر پسر یک دنگ ثبت بشه برای دخترا هم هرکدوم نیم دنگ ...اونجا میمونه یک دنگ که مال هیچکس نیست این رو باید یکی از شماها بخره و پولش رو بین همه تقسیم کنه و اون یک دنگ مال اون طرف میشه که خریده و دو دنگ به اسمش میخوره

اگر هم سند دار نیست میتونید خونه رو قیمت گذاری کنیدو تقسیم بر 5 کنید و به اندازه نیم دنگ و خورده ای سهم خواهرا بهشون اجاره بدید که مبلغ زیادی نمیشه

خدایا هرلحظه شکرت برای تمام نعمت های زیبایی که وارد زندگیم میکنی