2777
2789

پدرشوهر خدا بیامورزم ی خونه ۳ طبقه قدیمی از خودش به جا گذاشته که واسه ۶۰ ۷۰ سال پیشه ده سالم بیشتره رحمت خدا رفته ،حالا پسراش که دوتا زن گرفته و دوتا مجردن میخان تقسیم کنن واحد ها رو که دست بزنن خرج کنن بشینن اونجا دو تا خواهر ها چندین ساله میگن اگه برادرها خونه مدریشون میمونن میبخشن اگه تصمیم به فردش دارن ارثشون رو میخان حالا به نظر شما اصلا زیر دین خواهرشوهر بریم؟تو این مدت که خونه خودم بودم و خونه پدری اونا نبودم خودم خیری ازشون ندیدم میترسم اگه ببخشن بعدا انتظار داشته باشن نابجا و منت سرم باشه

از طرفی مستاجریم و هرسال تو فشار از طرف دیگه خونه تو ی محله قدیمیه من خودم از بچگی تو ی محله بالاشهر بزرگ شدم و زندگی کردم اون محل خیلی چنگی به دل نمیزنه اسما و رسما چون بافت فقیر نشین تری داری و معضلات خودشو 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینها همه حرفه بهتره تقسیم بشه . وگرنه تا هفت جاتون باید جواب پس بدین به دخترها خیلی نمیرسه

خوب مشکل اینه خونه فروش نمیرهداصلا ۴ واحده که کسی اون هزینه رو نمیاد تو اون محله کنه

خوب مشکل اینه خونه فروش نمیرهداصلا ۴ واحده که کسی اون هزینه رو نمیاد تو اون محله کنه

خب کسی نخره قیمت بخوره اگر برادرها تونستن سهم خواهر هارو بخرن اگر نه مثلا یک واحد رو بدین به خواهر ها 

خب کسی نخره قیمت بخوره اگر برادرها تونستن سهم خواهر هارو بخرن اگر نه مثلا یک واحد رو بدین به خواهر ه ...

خوب برادر ها ۴ نفرن اون خونه سه طبقه است با واحد های نامساوی و ی مغازه ،هیچ کدوم از برادرها پول ندارن سهم خواهر رو بدن

عزیزم مگه میشه اونا قطعا در آینده ادعا خواهند کرد بفروشید تقسیم کنید خیال همتونو راحت کنید دیدم ازی ...

از اون نظر ادعای قانونی نمیتونن کنن چون میرن محضر میزنن به نام برادرها ولی من خودم حس خوبی ندارم از اینکه کسی بخاد چیزی ببخشه بهم و برم زیر دینش به نظر شما ارزش داره؟