2777
2789

من همیشه ترسیدم کرم پودر ایرانی استفاده کنم تو کامنتای اینستا و نظرات بعضی جاهای دیگه خونده بودم لک میاره، البته نظرات مثبتشون خیلییی بیشتر بود اما همون چند تا نظر منفی رفت تو چشمم 

الان اکتی پور میزنم اما هم گرونه هم ماته خیلی ، من پیشونیم در حالت عادی چروک نداره اما اکتی پور جمع میشه داخل چروکای زیر پوستی خیلیی بد نشونشون میده 

کرم پودر روزانه یا بی بی کرم رادیاتت( براق)  میشه معرفی کنید 

دوست عزیز برای استفاده روزانه کرم پودر زدن یعنی نابودی صد درصدی پوست ! بجاش از بی بی کرم گارنیر استفاده کنید هم پوشانندگی داره هم ضد آفتاب و آبرسان و... 

꽃❗ᴳˡᵒᵇᵃˡ ᶜᵃʳⁿᵃᵍᵉ ⁱˢ ᶜᵒᵐⁱⁿᵍ♰
دوست عزیز برای استفاده روزانه کرم پودر زدن یعنی نابودی صد درصدی پوست ! بجاش از بی بی کرم گارنیر استف ...

درسته منم منظورم همون بود 

بی بی کرمم بنظرم کرم پودره ولی خب سبکتر ، منم اکتی پور میزنم بی بی کرمه 

کلا بنظرم بی بی کرمم چون ماده رنگی داره جالب نیست همیشه اما من چون رد جوش تازه دارم اعتماد به نفس ندارم کاملا بدون  کاور پوست برم بیرون ، بنظرم بهترین سبک ارایش روزانه کاور کردن جوشا با کانسیلر و یک لایه خیلی نازک پنکیک خیلی سبک برای یکدست کردنه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

درسته منم منظورم همون بود  بی بی کرمم بنظرم کرم پودره ولی خب سبکتر ، منم اکتی پور میزنم بی بی ...

پوستتو و درمان کن صاف شه نیاز به کرم پودر نداشته باشی من هیچی به پوستم نمیزنم و پوستم هیچ لک و جوشی نداره 

دوست عزیز برای استفاده روزانه کرم پودر زدن یعنی نابودی صد درصدی پوست ! بجاش از بی بی کرم گارنیر استف ...

دقیقادکترمم همینوگفت گفت اصلانزن پوستت نابودمیشه برای بیرون فقط اونم فقط ضدافتاب

وقتی اسمارتیز میخوری....منم یاد کن 
پوستتو و درمان کن صاف شه نیاز به کرم پودر نداشته باشی من هیچی به پوستم نمیزنم و پوستم هیچ لک و جوشی ...

تا میاد درمان شه به ماه میرسه هورمونام بهم میریزه جوش میزنم ، هر ماه یک یا دو تا جوش بزرگ میزنم دکترم رفتم راکوتان داد اما عوارضشو خوندم گفتم پوستم اینجوری باشه بهتره تا اعضای بدنم کاریشون بشه ، مشکلم جوشای هورمونیه 😟

تا میاد درمان شه به ماه میرسه هورمونام بهم میریزه جوش میزنم ، هر ماه یک یا دو تا جوش بزرگ میزنم دکتر ...

چدسالته؟من تحت درمانم برای جوش هورمونی ولی بدون مصرف رواکوتان دکترم میگه رواکوتان برای افراد زیر18تجویز میشه 

تا میاد درمان شه به ماه میرسه هورمونام بهم میریزه جوش میزنم ، هر ماه یک یا دو تا جوش بزرگ میزنم دکتر ...

اریترومایسین محلول برای خشک کردن جوش هاست

چدسالته؟من تحت درمانم برای جوش هورمونی ولی بدون مصرف رواکوتان دکترم میگه رواکوتان برای افراد زیر18تج ...

۲۷ ، هر ماه از وقتی یادمه داشتم این جوشا رو ، ۵ سال پیش اینا دکتر رفتم گفت برای هورمونی فقط راکوتان عوارضشو خوندم دنبالش نرفتم، درمان جایگزین راکوتان هست؟

ترتینوئینم لایه بردار قوی برای جای جوش 

ازیترو میزنم ، بعدش ترمیم کننده اون ، اما مشکلم اینه تا میاد خوب شه ماه بعد دو تا دیگه جایگزین میشه برای همین همیشه حداقل دو تا جای جوش بزرگ دارم 😄 

لایه برداری که گفتینو حتما امتحان میکنم 

ازیترو میزنم ، بعدش ترمیم کننده اون ، اما مشکلم اینه تا میاد خوب شه ماه بعد دو تا دیگه جایگزین میشه ...

این لایه بردار خیلی قویه حتما تحقیق کن اولش صورت به شدت شروع به پوست ریزی میکنه ولی دوره درمانتون که تموم شه صورتتون صاف و شفاف میشه حداقل سه تا شیش ماه باید مصرف کرد

۲۷ ، هر ماه از وقتی یادمه داشتم این جوشا رو ، ۵ سال پیش اینا دکتر رفتم گفت برای هورمونی فقط راکوتان ...

دکتربرامن 24سالمه قرص اسپیرونولاکتون و داکسی سایکلین نوشت 3ماه داکسی مصرفیدم ازهمون اول درمانم هرروز نصف قرص اسپیرو شکرخداخوب شدن فقط وقتاپریودی یکی دوتامیزنم و صورتمم جای جوشامونده ک دکتربرم خرداد ببینم مرحله بعدچیه