2777
2789

بلیطش ۶۰تومنه مثل اینکه...سرج کن ساعات کاری پارک ارم

🌸🌸🌸🌸اِلٰهْی وَ رَبّی مَن لی غَیْرُکْ🌸🌸🌸🌸         خیلی حرفا داشتم واسه گفتن،واسه نوشتن ولیییی حیف،امان از دست نینی یار😡 این کاربری دست ۴۰ نفره⬅️ یک:منِ دیوانه یِ عصبی🤬 دو: منِ مهربونو دلسوز☺️ سه:منِ نگرانِ استرسی😬 چهار:منِ شوخو خنده رو🤭 پنج:منِ خسته و بیحال😮‍💨 و...🙄🤔🤨  ✅پس اگه تو یه تاپیکی یچی گفتم،تو یه تاپیکِ دیگه یچی دیگه،سعی نکن مُچمو بگیری😏این منم فقط گاهی وقتا بسته به شرایط جویِ تاپیک مودم عوض میشه.همین😘

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

زدم ی سایت زده بود تعطیله جمعه ی سایت زده بود بازه ببخشید شما کی رفتی که ۶۰ بوده؟

هفته پیش...وسایل بازیم سوار شدیم...اینارو دقیق میدونم چنده ولی باغ وحشو مطمئن نیستم....هرچی بود زیر صدتومن بود

🌸🌸🌸🌸اِلٰهْی وَ رَبّی مَن لی غَیْرُکْ🌸🌸🌸🌸         خیلی حرفا داشتم واسه گفتن،واسه نوشتن ولیییی حیف،امان از دست نینی یار😡 این کاربری دست ۴۰ نفره⬅️ یک:منِ دیوانه یِ عصبی🤬 دو: منِ مهربونو دلسوز☺️ سه:منِ نگرانِ استرسی😬 چهار:منِ شوخو خنده رو🤭 پنج:منِ خسته و بیحال😮‍💨 و...🙄🤔🤨  ✅پس اگه تو یه تاپیکی یچی گفتم،تو یه تاپیکِ دیگه یچی دیگه،سعی نکن مُچمو بگیری😏این منم فقط گاهی وقتا بسته به شرایط جویِ تاپیک مودم عوض میشه.همین😘

اهان چ وسایل بازی و اینکه چجوری بود خوب بود کلا 

سورتمه سوار شدیم،تو صفش که بودیم گفتم بابا مسخرست ترس نداره که،ولی واقعا ترسناک بود ۴۵ت......ماشین برقیارو سوار شدیم،چون جمعیتمون زیاد بود اکیپی رفته بودیم خیلی خندیدیم تجربه باحالی بود حتما سوار شین ۳۵ت......یچی هست شبیه ستارست میره بالای بالا میچرخه(اسمش یادم نیست،ولی خیلییییییییییی ترسناکه خیلی) ۷۵ت.......خانه وحشتم مسخره بود اصلا نرین۳۵ت

سورتمه سوار شدیم،تو صفش که بودیم گفتم بابا مسخرست ترس نداره که،ولی واقعا ترسناک بود ۴۵ت......ماشین ب ...

اها چ خوب مرسی عزیزم بابت پاسخگوییت که وقت گذاشتی ممنون🥰🥰🥰

سلام عزیزم شما هنوز خریدار حق ثبت نام ماشین طرح مادرن هستین ؟

مثل یک بادبادک فقط بایک نخ به این دنیا وصلم ،حال روحی خوبی ندارم این روزا، اگه حرفی زدم که بهت برخورد لطفا دلگیرنشو ازم :)