jgdgvhjh مدیر استارتر عضویت: 1401/05/27 تعداد پست: 400 عنوان بچه کسی تازگیا رفته باغ وحش ارم تهران 170 بازدید | 7 پست اگه رفتین بلیطش چند بود و چطور بود من خیلی وقت پیش رفتم و اینکه جمعه بازه 1402/02/08 | 02:57 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مامان_نورامی عضویت: 1401/09/19 تعداد پست: 10409 بلیطش ۶۰تومنه مثل اینکه...سرج کن ساعات کاری پارک ارم 🌸🌸🌸🌸اِلٰهْی وَ رَبّی مَن لی غَیْرُکْ🌸🌸🌸🌸 خیلی حرفا داشتم واسه گفتن،واسه نوشتن ولیییی حیف،امان از دست نینی یار😡 این کاربری دست ۴۰ نفره⬅️ یک:منِ دیوانه یِ عصبی🤬 دو: منِ مهربونو دلسوز☺️ سه:منِ نگرانِ استرسی😬 چهار:منِ شوخو خنده رو🤭 پنج:منِ خسته و بیحال😮💨 و...🙄🤔🤨 ✅پس اگه تو یه تاپیکی یچی گفتم،تو یه تاپیکِ دیگه یچی دیگه،سعی نکن مُچمو بگیری😏این منم فقط گاهی وقتا بسته به شرایط جویِ تاپیک مودم عوض میشه.همین😘
jgdgvhjh مدیر استارتر عضویت: 1401/05/27 تعداد پست: 400 بلیطش ۶۰تومنه مثل اینکه...سرج کن ساعات کاری پارک ارم زدم ی سایت زده بود تعطیله جمعه ی سایت زده بود بازه ببخشید شما کی رفتی که ۶۰ بوده؟
مامان_نورامی عضویت: 1401/09/19 تعداد پست: 10409 زدم ی سایت زده بود تعطیله جمعه ی سایت زده بود بازه ببخشید شما کی رفتی که ۶۰ بوده؟ هفته پیش...وسایل بازیم سوار شدیم...اینارو دقیق میدونم چنده ولی باغ وحشو مطمئن نیستم....هرچی بود زیر صدتومن بود 🌸🌸🌸🌸اِلٰهْی وَ رَبّی مَن لی غَیْرُکْ🌸🌸🌸🌸 خیلی حرفا داشتم واسه گفتن،واسه نوشتن ولیییی حیف،امان از دست نینی یار😡 این کاربری دست ۴۰ نفره⬅️ یک:منِ دیوانه یِ عصبی🤬 دو: منِ مهربونو دلسوز☺️ سه:منِ نگرانِ استرسی😬 چهار:منِ شوخو خنده رو🤭 پنج:منِ خسته و بیحال😮💨 و...🙄🤔🤨 ✅پس اگه تو یه تاپیکی یچی گفتم،تو یه تاپیکِ دیگه یچی دیگه،سعی نکن مُچمو بگیری😏این منم فقط گاهی وقتا بسته به شرایط جویِ تاپیک مودم عوض میشه.همین😘
jgdgvhjh مدیر استارتر عضویت: 1401/05/27 تعداد پست: 400 هفته پیش...وسایل بازیم سوار شدیم...اینارو دقیق میدونم چنده ولی باغ وحشو مطمئن نیستم....هرچی بود زیر ... اهان چ وسایل بازی و اینکه چجوری بود خوب بود کلا
مامان_نورامی عضویت: 1401/09/19 تعداد پست: 10409 اهان چ وسایل بازی و اینکه چجوری بود خوب بود کلا سورتمه سوار شدیم،تو صفش که بودیم گفتم بابا مسخرست ترس نداره که،ولی واقعا ترسناک بود ۴۵ت......ماشین برقیارو سوار شدیم،چون جمعیتمون زیاد بود اکیپی رفته بودیم خیلی خندیدیم تجربه باحالی بود حتما سوار شین ۳۵ت......یچی هست شبیه ستارست میره بالای بالا میچرخه(اسمش یادم نیست،ولی خیلییییییییییی ترسناکه خیلی) ۷۵ت.......خانه وحشتم مسخره بود اصلا نرین۳۵ت 🌸🌸🌸🌸اِلٰهْی وَ رَبّی مَن لی غَیْرُکْ🌸🌸🌸🌸 خیلی حرفا داشتم واسه گفتن،واسه نوشتن ولیییی حیف،امان از دست نینی یار😡 این کاربری دست ۴۰ نفره⬅️ یک:منِ دیوانه یِ عصبی🤬 دو: منِ مهربونو دلسوز☺️ سه:منِ نگرانِ استرسی😬 چهار:منِ شوخو خنده رو🤭 پنج:منِ خسته و بیحال😮💨 و...🙄🤔🤨 ✅پس اگه تو یه تاپیکی یچی گفتم،تو یه تاپیکِ دیگه یچی دیگه،سعی نکن مُچمو بگیری😏این منم فقط گاهی وقتا بسته به شرایط جویِ تاپیک مودم عوض میشه.همین😘
jgdgvhjh مدیر استارتر عضویت: 1401/05/27 تعداد پست: 400 سورتمه سوار شدیم،تو صفش که بودیم گفتم بابا مسخرست ترس نداره که،ولی واقعا ترسناک بود ۴۵ت......ماشین ب ... اها چ خوب مرسی عزیزم بابت پاسخگوییت که وقت گذاشتی ممنون🥰🥰🥰
مامان_ثمین_توپولو2 عضویت: 1399/06/31 تعداد پست: 5366 سلام عزیزم شما هنوز خریدار حق ثبت نام ماشین طرح مادرن هستین ؟ مثل یک بادبادک فقط بایک نخ به این دنیا وصلم ،حال روحی خوبی ندارم این روزا، اگه حرفی زدم که بهت برخورد لطفا دلگیرنشو ازم :)