2777
2789

در حدود ۳۰ درصد سود برداری خوبه 

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منظورم عدد بود،یه مبلغ که ماهانه سود بده رو بگین لطفا،مثلا ۳۰تومن یا هرچی

نمیشه که عزیز 

اخه مثلا مغازه هست ماهی ۵۰ میلیون سود داره 

مغازه هست ماهی مثلا بالای صد میلیون 

به موقعیت و فروش و ...بستگی داره 

الان توی این دوره زمونه ماهی مثلا ۳۰ میلیون دیگه باید سود باشه تا روزگار خودت و خانواده ت بچرخه 

از هر ۱۰۰ هزار تومن ۳۰ تومن سود باشه به طور مثال 

حالا بعضیها اول کار ۲۰ درصد سود برمیدارن زیاد روی اجناس نمیکشن تا مشتری جذب بشه بعد درامد بالاتر بره 

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️

نمیشه که عزیز  اخه مثلا مغازه هست ماهی ۵۰ میلیون سود داره  مغازه هست ماهی مثلا بالای صد ...

همهی اینا رو میدونم عزیزم میخوام بدونم حدودی بقیه چقدر درامد دارن؟اخه خودم مغازه دارم درآمدم نسبت به قبل کم شده خواستم یه مقایسه بکنم

همهی اینا رو میدونم عزیزم میخوام بدونم حدودی بقیه چقدر درامد دارن؟اخه خودم مغازه دارم درآمدم نسبت به ...

اها 

فکر کردم تازه میخوای مغازه بزنی 

اشکال نداره  ریشه یابی کن ببین ایراد از کجاست 

اجناسی که نیازه تنوع بدی 

اجناس،جدیدتر بیاری 

دکوراسیون عوض کنی 

نور پردازی بهتر 

بهترین زیباترین جنست جلو دید باشه 

از همه قیمت داشته باشی ضعیف تا قوی .

موفق میشی خاطرت جمع 

مردم ضعیف شدن توی خرید و درامد