2777
2789
عنوان

مشهدی ها محض احتیاط ساک لباس و وسایل مورد نیاز ببندید+لیست

| مشاهده متن کامل بحث + 988 بازدید | 74 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زیادی حرف میزنی

آروم باشید لطفاً خیلی ها به این تاپیک نیاز دارن❤️

ایرانِ‌جان🇮🇷❤️ [فقط به عشق علی حتی محال ها شدنی 💚 بابای خوب ما:) ] یه زمانی از امام حسین هیچ درکی نداشتم ، اما حالا شده تمام زندگیم ؛ میدونی فقط کافیه باهاش حرف بزنی ، اون خودش می‌دونه چطوری به بهترین نحو جوابتو بده! صل الله علیک یا اباعبدالله❤️
چشم خانم ناظم دفعه دیگه خواستم حرف بزنم اجازه میگیرم💋

لطفاً آرامش خودتون رو حفظ کنید ممنون❤️

ایرانِ‌جان🇮🇷❤️ [فقط به عشق علی حتی محال ها شدنی 💚 بابای خوب ما:) ] یه زمانی از امام حسین هیچ درکی نداشتم ، اما حالا شده تمام زندگیم ؛ میدونی فقط کافیه باهاش حرف بزنی ، اون خودش می‌دونه چطوری به بهترین نحو جوابتو بده! صل الله علیک یا اباعبدالله❤️
آروم باشید لطفاً خیلی ها به این تاپیک نیاز دارن❤️

یکی گفت مشهد امام رضارو داره هیچی نمیشه

بعد این اومده میگه باشه

دهن مردم رو میشه بست ولی دهن دوستانی که کامپوزیت کردن رو خیر  اگر میخوایی کسی عاشقت بشه فقط بزن تو برق.کلا تو برق باش.تضمینی جواب میده.
یکی گفت مشهد امام رضارو داره هیچی نمیشه بعد این اومده میگه باشه

می‌دونم قشنگم نظرات رو میخونم 

ولی همه باید آروم باشیم و به همدیگه هم آرامش بدیم 

وقت خوبی برای بحث و جدال نیست❤️❤️

وای چقدر ازت بدم میاد خیلی رو مخی 

ولی من عاجقت بودم با این حرفت ناناحتم کردی :(((

چون باردارم و زیاد نمیتونم برم بیرون خیلی فعالم/تفریحم اینه که کامنتای کسایی که میگن لایک نکنید رو لایک کنم.