2777
2789

من مشهد نیستم ولی مراقب خودتون باشید 

سوره زلزال بخونید مدام 

سعی کنید زیر شیشه یا جاهای خطرناک نخوابید ، نزدیک در بخوابید که بتونید از خونه فرار کنید اگر آپارتمان هستید سعی کنید جایی بخوابید که اگر مشکلی پیش اومد بتونید پناه بگیرید 

مراقب بچه های کوچیک باشید و اگر چیزی حس کردید بلند فریاد بزنید زلزله که بقیه هم متوجه بشن و بتونن پناه بگیرن

ان‌شاءالله که هیچی نیست اما محض اطمینان یه ساک از وسایلی که مورد نیاز هست ببندید 

یک یا دو دست لباس 

لوازم بهداشتی 

لوازم قیمتی اگر طلایی چیزی دارید 

شناسنامه و مدارک شناسایی 

و مقداری خوراکی 

پتو و لباس گرم 

قرص مسکن با داروی خاصی اگر مصرف میکنید

لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم

ان‌شاءالله که هیچی نیست 

ایرانِ‌جان🇮🇷❤️ [فقط به عشق علی حتی محال ها شدنی 💚 بابای خوب ما:) ] یه زمانی از امام حسین هیچ درکی نداشتم ، اما حالا شده تمام زندگیم ؛ میدونی فقط کافیه باهاش حرف بزنی ، اون خودش می‌دونه چطوری به بهترین نحو جوابتو بده! صل الله علیک یا اباعبدالله❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

به چی میخندی؟😐

ایرانِ‌جان🇮🇷❤️ [فقط به عشق علی حتی محال ها شدنی 💚 بابای خوب ما:) ] یه زمانی از امام حسین هیچ درکی نداشتم ، اما حالا شده تمام زندگیم ؛ میدونی فقط کافیه باهاش حرف بزنی ، اون خودش می‌دونه چطوری به بهترین نحو جوابتو بده! صل الله علیک یا اباعبدالله❤️