2777
2789
عنوان

مشهدی ها متوجه زلزله شدین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 373 بازدید | 35 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من خیلی نگران مشهدم همش زلزله 

کاش دنیا بهم یه دختر بده🙎‍♀️🥺که رحم کنه به زنی که متاهله👩‍❤️‍👨میخوام بدون اجازه مرد نفس بکشه💇‍♀️❤️‍🔥میخوام پرنده ها رو بدون قفس بکشه🕳🐣میخوام فرشته نباشه خطا جزئی زمینه🚫🧚‍♀️میخوام زن باشه زن بمیره زنیت همینه🌝🔥💆‍♀️
اگ دوباره اومد چکار کنم؟؟؟ تا برم بیرون رو پله ها خطرناک نیس؟

نمیخاد از الان بری بیرون . خونه که سریع خراب نمیشه . حدود ۱۰ دفعه باید تکون بخوره تا چیزیش بشه. از لحظه شروع تا اون کاملا موقع وقت داری برای فرار به حیاط یا کوچه . البته ما خونمون ویلایی هست . آپارتمان نشین ها بنظرم بهتره از الان یک ساعت برن بیرون

جناب تهمت نزدم 

اونجایی که اصحاب کهف و عزیر نبی رو دوستان مثال میزدن شما رد میکردی 

گفتی به دنیای پس از مرگ معتقدی اما به زنده شدن مردگان خیر منم به این خاطر گفتم کع شما رد میکنید

تاپیک قفل شد گفتم اینجا رفع ابهام کنم

جناب تهمت نزدم  اونجایی که اصحاب کهف و عزیر نبی رو دوستان مثال میزدن شما رد میکردی  گفتی ...

من اصلا راجبه اصحاب کهف و عزیر نبی جوابی ندادم

من کی گفتم به زنده شدن مردگان اعتقاد ندارم؟ اسکرین بدین لطفا

من اصلا راجبه  اصحاب کهف و عزیر نبی جوابی ندادم من کی گفتم به زنده شدن مردگان اعتقاد ندارم؟ ا ...

😐حضرت مسیح و اصحاب کهف نه ی کاربر دیگه بود داشت مقاومت میکرد و انکار میکرد من عذر میخام 

شما زندگی پس زندگی رو انکار کردی و گفتی تمام صحبتا و حرفاشون ساختگیه 

اخه ی چیزی بود که من و چندتا کاربر  ازتون عصبانی شدیم دیگه