2777
2789
عنوان

چجوری یه کم صبور باشم😔میشه راهنماییم کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 4423 بازدید | 35 پست
منم خیلی میخوام ولی زود عصبانی میشم چه کنم😔

گوش کردن وویس قرآن خیلی کمک میکنه

یا علی....خانما درخواست دوستی میدید قبلش تو یکی از تاپیکام کارتون رو بگید که رد نکنم...تاپیک اولم همیشه بازه هر کس بخواد میتونه اونجا کامنت بذاره.....به حق شهدای کربلا اللهم عجل لولیک الفرج 🌱

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه تمرینایی مثلا؟ میدونی وقتی سکوت میکنم یه حس مضخرفی بهم میگه داره بهم ظلم میشه و حتما باید جوابمو ...

نه به خودت بگو سکوت شان منو حفض میکنه، اجازه میده فکر کنم و ..... خیلی سخته ها 😬 اما شدنیه 

وای اره بخدا من انقدرحساسم دهن اطرافیانم سرویس شده مخصوصا همسرم و مادرم وقتی سکوت میکنم حس میکنم حق ...

میتونی خودتو کنترل کنی اگه بخای ..حرف بزن عصبی میشی ولی بی احترامی تحقیر توهین حرفایی ک دل میشکنه نزن بخدا تاوان داره سخته ی مدت ولی یاد میگیری سریع واکنش نشون ندی یاد میگیری هر حرفی نزنی ... ب عواقب حرفات و کارات فکر کن ببین اینایی ک دلتو خالی کردی سرشون مهم ترینای زندگیتن یکم ب خودت عذاب وجدان بدع درست میشی فقط خودت میتونی جلو خودتو بگیری و صبورش کنی خدا هم کمکت میکنه 

از اشتباهات بی‌پایه مردم یکی این است که خیال می‌کنند هر کس دارای خصوصیاتی است تغییر‌ناپذیر؛ یکی بد است و دیگری خوب، این هشیار است و آن احمق؛ این فعال است و آن تنبل.هر انسانی در خود عناصر خوب و بد را دارد، گاهی روی خوبش را نشان می‌دهدو گاهی روی بدش را ...!
جدی؟حتما انجامش میدم مرسی عزیزم

اره واقعا تاثیر داره

یا علی....خانما درخواست دوستی میدید قبلش تو یکی از تاپیکام کارتون رو بگید که رد نکنم...تاپیک اولم همیشه بازه هر کس بخواد میتونه اونجا کامنت بذاره.....به حق شهدای کربلا اللهم عجل لولیک الفرج 🌱
میتونی خودتو کنترل کنی اگه بخای ..حرف بزن عصبی میشی ولی بی احترامی تحقیر توهین حرفایی ک دل میشکنه نز ...

وای مشکل اینه بعد خالی کردن خودم انقدر عذار وجدان میگیرم که تا ساعت ها گریه میکنم