2777
2789
عنوان

از وقتی بچه دار شدم ...

441 بازدید | 46 پست

همش خونم بهم ریختس یعنی تا اتاق و مرتب میکنم میرم پذیرایی میبینم باز اتاق ترکیدهه،😭😭اصلا کلافه شدم..

همه کلاسایی که میرفتم  کنار گذاشتم به خودم نمی‌رسم ...وقت برای آشپزی نمی‌زارم..چیکار کنم؟؟کسی بوده این مدلی باشه چجوری مدیریت کردید ؟؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم همینطور از وقتی بچه دارشدم افسردگی اومد سراغم شوق و انگیزه ام رو برای زندگی از دست دادم فکر ک ...

منم حس میکنم شاید افسرده شدم خداروشکر همسرم کمک میکنه

آره دیگه بچه داری همینه.من وقت نمیکنم مسواک بزنم.خخخ.اشکال نداره فدای یه تارموی بچم.یه لبخندش به همه چیز می ارزه.تو همین نی نی سایت ببین چقد آدم هست منتظر بچه آن.اونموقع میگی فدای سر بچم که کلاس نمیرم و ....از این روزا هم لذت ببر که زود میگذره