2777
2789
عنوان

سفر کربلا با همراه بردن بچه ها

1464 بازدید | 46 پست

دوتادارم ده ساله و پنج ساله.با همسرم ان شاالله شنبه عازمیم با هواپیما.کسی تجربه بردن بچه ها رو داشته ؟می خوام ببینم چی براشون ببرم بهتره 

یا اینکه بچه هستن سختشون نیست این سفر

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به سلامتی😍

التماس دعای فراوان🥰

تو اطرافیان دیدم که بچه با خودش برده ولی اطلاع ندارم چی لازمه

دروغه که همه مردا خائنن.دروغه که همه دهه هشتادی ها هیولان.دروغه که همه دختر پسرای مجردتو زندگیشون رابطه نامشروع داشتن.دروغه که همه مردم بی دین شدندروغه که....لطفا این کلمه همه رو از صحبتامون حذف کنیم چون یه تهمت بزرگه که به اکثریت جامعه وارد میکنیم.باور کنیم پشت بعضی از این کاربری ها دشمنامون نشستن کسایی که میخوان قبح یه سری از کارهای حرام بریزه.کسایی که دوست دارن خودتحقیری تو وجودمون نهادینه بشه.کسایی که دوست دارن ناامید و افسرده بشیم.کسایی که هرزگی رو تایید میکنن. کسایی که دوست ندارن ماها پیشرفت علمی و هنری داشته باشیم.کسایی که دوست ندارن خانواده ایرانی شاد باشه. کسایی که دوست دارن ذهنمون پر بشه از فکرهای پوچی مثل خیانت،دوستی دختر و پسر،طلاق،رابطه نامشروع،خوردن حرام،توجه به ظاهر در حدی که باطن و شرافتمونو فراموش کنیم.به آدم هااعتماد کنیدولی نه تو مجازی😉تاپیک سیاست رفتار با همسر رو حتما بخونین توی بهبود رابطتون کمکتون میکنه❤

خوش بحالتون

تو رو خدا سلام مارو برسون و بگو بطلبن.

خیلی التماس دعا دارم عزیزم؛ ۸ ساله ازدواج کردم و ۶بار سقط داشتم و بچه ندارم. تو رو خدا اگه یادت بود برامون طلب خیر و خوشی کن. ممنون گلم

صلوات برای ظهور یادت نره خانومی  سعی میکنم جوری باشم که امام زمانم ازم راضی باشن  

بالاخره بچه زیاد حوصله نداره و خسته میشه.گرمش میشه. گرسنه میشه .خوابش میاد.ولی خوب سعادت زیارت امام حسین نصیبشون شده .خودش همه کارا را جور میکنه

دعا کن من و بچه هامم بطلبه عزیزم

بنظرم اگه توی کالسکه جاشون میشد خوب بود ببری.

پسرای من اصلا اذیت نشدن 

من یه چمدون براشون خوراکی و آبمیوه برده بودم چون شنیدم بودم ممکنه غذاهاشون رو دوس نداشته باشیمو آجیل و خشکبار خیلی بدردمون خورد

ملافه حتما ببر برا هتل 

دمپایی برا بچه ها 

سویی شرت ببر چون شبا حرم خنک میشه 

شربت سرماخوردگی و کوریزان و استامینوفن ببر 

عرق نعناع و گلاب 

ضد افتاب 

پول حتما ایران چنج کن و دینار ببر 

خوش بحالتون تو رو خدا سلام مارو برسون و بگو بطلبن. خیلی التماس دعا دارم عزیزم؛ ۸ ساله ازدواج کردم ...

چشم اگه لایق باشم حتما یادتون میکنم ان شاالله حاجت روا باشید و بزودی یه کوچولوی ناز و تپلی خدا بهتون بده

چشم اگه لایق باشم حتما یادتون میکنم ان شاالله حاجت روا باشید و بزودی یه کوچولوی ناز و تپلی خدا بهتون ...

فدات بشم مهربون؛ بخدا خیلی محتاج دعای خیرم. الهی با زیارت قبول برگردی گلم. سلامتی و ظهور مولامون رو در صدر دعاهات فراموش نکن عزیزدلم

صلوات برای ظهور یادت نره خانومی  سعی میکنم جوری باشم که امام زمانم ازم راضی باشن  
پسرای من اصلا اذیت نشدن  من یه چمدون براشون خوراکی و آبمیوه برده بودم چون شنیدم بودم ممکنه غذا ...

ممنون از راهنمایی مفیدتون بله دارو برداشتم همه چیز.اما خوراکی بیسکویت و شوکولات و خشکبار گرفتم براشون.فردا برم آبمیوه هم چندتا بگیرم بازم ممنون

ممنون از راهنمایی مفیدتون بله دارو برداشتم همه چیز.اما خوراکی بیسکویت و شوکولات و خشکبار گرفتم براشو ...

وااااای خوش بحالتون، کاش روزی ما هم میشد