2777
2789
عنوان

سفر کربلا با همراه بردن بچه ها

| مشاهده متن کامل بحث + 1464 بازدید | 46 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممنون از راهنمایی مفیدتون بله دارو برداشتم همه چیز.اما خوراکی بیسکویت و شوکولات و خشکبار گرفتم براشو ...

میوه خیلی شارژ میکنن خودشون اما آجیل هم سعی کن ببری 

اگه عادت دارین چایی رو با قند بخورین ببرین چون اونجا چای با شکر سرو میشه و قند نیست 

چای خشک هم با خودتون ببرین بد نیست چون تو هتل چای کیسه ای فقط خیلی هم خوش طعم نیستن 

ما با خودمون پنیر محلی و گردو هم کمی برده بودیم روزایی که غذای هتل رو دوس نداشتیم خیلی بدردمون خورد😂

میوه خیلی شارژ میکنن خودشون اما آجیل هم سعی کن ببری  اگه عادت دارین چایی رو با قند بخورین ببری ...

پیشنهاد خوبیه همسرم میگه نون و این چیزا ببریم من قبول نمیکردم حالا که شما گفتید لازم میشه می برم.مرسی عزیزم از راهنماییاتون

حتما مفاتیح همراهتون ببرین خیلی بدرد میخوره 

چون مفاتیح اونا توضیحات عربی داره و ادم کمی اذیت میشه پماد تریامسینولون ان ان هم ببرین 

ممکنه آب و هوا بهتون نسازه عرق سوز بشین بدرد میخوره

انشاءالله به سلامت بری و برگردی و حاجتت رو از امام حسین علیه السلام بگیری..واسه حاجت روایی منم دعا ک ...

ممنون دوست عزیز.چشم اگه لایق باشم همه دوستان نی نی سایتی رو دعا میکنم

حتما مفاتیح همراهتون ببرین خیلی بدرد میخوره  چون مفاتیح اونا توضیحات عربی داره و ادم کمی اذیت ...

بله مفاتیح برداشتم.

شما فصل خوبی رفتید هوا خنک بوده الان دماهاش رو چک میکنم بین ۳۶تا۴۰متغیره ماکسیمم دما

بله مفاتیح برداشتم. شما فصل خوبی رفتید هوا خنک بوده الان دماهاش رو چک میکنم بین ۳۶تا۴۰متغیره ماکسیم ...

ضد آفتاب و پماد یادتون نره 

عرق نعناع و گلاب 

اینا خیلی ضروری ان 

آهان 

صابون خمیری حتما ببرین 

از نظر بهداشتی خیلی تعریفی نیستن و بعضی سرویسا مایع ندارن گاهی 

دستما مرطوب حتما ببر با ژل بهداشتی

ان شاءالله زیارت با معرفت نصیب بشه.

من از وقتی بچه بزرگم ۳ سالش بود هر سال رفتیم .

مهمترین مورد صبر و حوصله هست .

اگر بچه کوچیکه سخت راه میره کالسکه با خودت ببر چون بعضی جاها مثل میثم تمار و مسجد کوفه یکم اذیتی داره

لباس راحتی

دارو 

انجیر و پر زردآلو چون امکان یبوست برای بچها هست 

الان اونجا گرمه یکم خاکشیر ببر بچهات گرمایی نشن 

لطفا برای من روسیاه هم دعا کن .سلام برسون بگو دلم تنگ شده

ان شاءالله زیارت با معرفت نصیب بشه. من از وقتی بچه بزرگم ۳ سالش بود هر سال رفتیم . مهمترین مورد صب ...

خوش به سعادت اون.

من اولین بارمه که میرم خیلی هم استرس دارم بخاطر بچه هام و بیشتر از هوا به هوا شدن و سرما خوردگی میترسم چون تا برگردیم امتحانات پسرم شروع میشه کلاس چهارمیه