2777
2789
عنوان

خوابگاه چجوریه؟

6241 بازدید | 43 پست

میخوام ببینم دانشجوهای خوابگاه چه شرایطی دارن؟ باید هر هفته اخرش بیان شهر خودشون یا میتونن یه ماه حداقل بمونن حتی ایام تعطیل ؟ اخه دوستم میخواد از مشهد بره یزد هرهفته هم نمیتونه بیاد ماشین نداره هزینه شم زیاد میشه هی با قطار بره بیاد ! بنظرتون همینجا آزاد بره یا بره دولتی یزد؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هزینه خوابگاه دولتی خیلی کمه مثلا هر ترم‌۳۰۰ تومن

بعدم هر ۰ند روز که بخوای میتونبی بمونی

حتی یه ترم اصلا نری خونه

فقط عید نوروز اجباره که هنه برن خونه

بازم هستن کسایی که میمونن

هزینه دولتی خیلی کمه 

در اصل پول رفت و آمد و پول هفتگی توئه

ولی خب آزاد خیلی هزینه داره

بستگی به روحیاتش داره که بتونه بیرون زندگی کنه یا نه

گر آرزوی وصلش پیرم کند مکن عیب   عیب است از جوانی کاین آرزو ندارد  

از چه نظر؟ سوال رو متوجه نشدم. قانون خاصی نداره که کی کی بره کی بیاد و غیره

اگه خود شرایط خوابگاه هم مد نظرته باید دقیق بپرسی تا بگیم

در کل خوابگاه هیچ وقت آرامش و راحتی خونه رو نمیتونه داشته باشه ولی تجربه جدیدیه و میتونه مستقل بار بیاره. کلا من خودم معتقدم چه دختر چه پسر حتما باید یه بار تو یه مقطعی خوابگاه رو تجربه کنن تو جامعه ما که بچه ها وابسته به خونواده بزرگ میشن اینطوری مسئولیت پذیری و استقلال رو هم تجربه میکنند

دولتی بره خوابگاهم عالیه هرکی تجربه نکنه واقعا ناراحتم براش ی زندگی جدید ومستقل زندگی کردن با دوستات ...

ممنونم هزینه میگیرن بابت خوابگاه یا رایگانه؟