2777
2789
عنوان

خوابگاه چجوریه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 6241 بازدید | 43 پست
الان ازاد بره که ۸تومن تقریبا شهریه ش میشه این مکافاتم نداره😐

تو شهر خودتم هزینه رفت و آمد رو داری عزیز

اونم کم نیست

کلا باید دقیق سنجید شرایط رو

گر آرزوی وصلش پیرم کند مکن عیب   عیب است از جوانی کاین آرزو ندارد  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب رشته ش حسابداریه رشته پیراپزشکی نیست که خیلی با ازاد فرق کنه دولتی

ببین اگه بخوای مقایسه کنی همون شهریه ازاد خودش خیلیه حالا بماند که پول رفت و امد و کتابو اینچیزام هست که البته هر دانشگاهی بری اینا هست. ولی دولتی تو فقط هر ترم باید ی مقدار برا خوابگاه بدی و ی مقدارم که پول غذات میشه. رفت و امدتم کمتر باشه که هزینه ی انچنانی نخواهد شد

اهدای عضو، اهدای زندگی🌹🌹🌹                                         من حامی اهداء عضو هستم. برای ثبت نام به سایت ehda.ir مراجعه کنید.♥️♥️♥️
خوبه پس مرسی که راهنماییم کردی عزیزممم😘

خواهش عزیزم ان شالله که هرجا باشی موفق باشی

اهدای عضو، اهدای زندگی🌹🌹🌹                                         من حامی اهداء عضو هستم. برای ثبت نام به سایت ehda.ir مراجعه کنید.♥️♥️♥️
از لحاظ هزینه هاش میخواستم بدونم

به صرفه است.. خیلی خیلی به صرفه تر از آزاده. 

من سال قبل فارغ التحصیل شدم. هزینه خوابگاه فکر کنم ترمی ۲۸۰ بود و غذا هم ناهار ۱۶۰۰ بود و شام هم ۱۳۰۰. البته دقیق یادم نیست ناهار و شام این قیمت برا قبل کرونا بود یا بعدش ولی تو ذهنمه این رقم ها. خلاصه که خیلی به صرفه است دولتی..

یه سوال میشه بپرسم شماهایی که دانشگاه رفتین خخخخییییللللیییی برا کنکور درس خوندین؟ من تقریبا دو هفته هست دارم بکوب میخونم خیلی نا امیدم خیلی به حدی که فک میکنم ممکنه نهایی هم بیفتم حتی. تجربی هستم و اصلا از رشته های زیر گروه یک خوشم نمیاد زیر گروه دو هم 4 5 تا رشته شاید خوشم بیاد به نظرتون با این اوصاف دانشگاه دولتی زیر گروه 3 میارم؟