میخوام ببینم دانشجوهای خوابگاه چه شرایطی دارن؟ باید هر هفته اخرش بیان شهر خودشون یا میتونن یه ماه حداقل بمونن حتی ایام تعطیل ؟ اخه دوستم میخواد از مشهد بره یزد هرهفته هم نمیتونه بیاد ماشین نداره هزینه شم زیاد میشه هی با قطار بره بیاد ! بنظرتون همینجا آزاد بره یا بره دولتی یزد؟
خب رشته ش حسابداریه رشته پیراپزشکی نیست که خیلی با ازاد فرق کنه دولتی
ببین اگه بخوای مقایسه کنی همون شهریه ازاد خودش خیلیه حالا بماند که پول رفت و امد و کتابو اینچیزام هست که البته هر دانشگاهی بری اینا هست. ولی دولتی تو فقط هر ترم باید ی مقدار برا خوابگاه بدی و ی مقدارم که پول غذات میشه. رفت و امدتم کمتر باشه که هزینه ی انچنانی نخواهد شد
اهدای عضو، اهدای زندگی🌹🌹🌹 من حامی اهداء عضو هستم. برای ثبت نام به سایت ehda.ir مراجعه کنید.♥️♥️♥️
من سال قبل فارغ التحصیل شدم. هزینه خوابگاه فکر کنم ترمی ۲۸۰ بود و غذا هم ناهار ۱۶۰۰ بود و شام هم ۱۳۰۰. البته دقیق یادم نیست ناهار و شام این قیمت برا قبل کرونا بود یا بعدش ولی تو ذهنمه این رقم ها. خلاصه که خیلی به صرفه است دولتی..
یه سوال میشه بپرسم شماهایی که دانشگاه رفتین خخخخییییللللیییی برا کنکور درس خوندین؟ من تقریبا دو هفته هست دارم بکوب میخونم خیلی نا امیدم خیلی به حدی که فک میکنم ممکنه نهایی هم بیفتم حتی. تجربی هستم و اصلا از رشته های زیر گروه یک خوشم نمیاد زیر گروه دو هم 4 5 تا رشته شاید خوشم بیاد به نظرتون با این اوصاف دانشگاه دولتی زیر گروه 3 میارم؟