سلام مامانا من با بچم دارم طلاق میگیرم احتیاح به مول دارم شرایط فروش این ماشینا چجوری صد تومن میریزن قرعه کشی میشه نهایت تو یسال داده میشه میخوام دربیارم بیرون بفروشم بلکه سود کنم میگن ایران خودرو فروشش برداشته سایپا کدوم ماشینش پر سود قیمت ماشیناش چند چی بنویسم تو گوگل یکم اطلاعاتاتم بره بالا
خدایا این فرشته کوچولو رو بعد ۱۴ سال با این زلزله و تنش عصبی و لخته برام نگه دار خدایا تنها امیدمه بخاطر این بچه ۱۲ بار عمل رفتم خدایا از جونم گذشتم چه شماتتا که نشنیدم برام نگهش دار یا ارحم الراحمین
یا الرحمن الرحیم یا مالک یوم الدین....ایاک نعبد و ایاک نستعین خدا جونم تو دست ما رو بگیر ما از روی سهل انگاری بعضی وقتا دستتو ول میکنیم میریم پی شیطنت ولی اگه تو دستمونو بگیری ول نمیکنی و گم نمیشیم
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
یا الرحمن الرحیم یا مالک یوم الدین....ایاک نعبد و ایاک نستعین خدا جونم تو دست ما رو بگیر ما از روی سهل انگاری بعضی وقتا دستتو ول میکنیم میریم پی شیطنت ولی اگه تو دستمونو بگیری ول نمیکنی و گم نمیشیم
والله سالی که بچه دوم من به دنیا اومد یکسالی بود که میگفتن به مادرا با بچه دوم سکه میدن الان ده سالشه و ما چیزی ندیدیم
اینا باد معده نمیدن که یدفعه گشنشون میشه بیان از مردم حمایت کنن؟
تینا طرح چیه مینويسن تو اردیبهشت ماه ثبت نام میکنن
خدایا این فرشته کوچولو رو بعد ۱۴ سال با این زلزله و تنش عصبی و لخته برام نگه دار خدایا تنها امیدمه بخاطر این بچه ۱۲ بار عمل رفتم خدایا از جونم گذشتم چه شماتتا که نشنیدم برام نگهش دار یا ارحم الراحمین
نگاه کردم بچه دوم باید بعد آبان ۱۴۰۰به دنیا بیاد والله سالی که بچه دوم من به دنیا اومد یکسالی ...
نه طرح مادران نه عید یبار ثبت نام کردن یبارم میگن اردیبهشت ثبت نام میکنن
نه طرح مادران نه عید یبار ثبت نام کردن یبارم میگن اردیبهشت ثبت نام میکنن
بله همون شرایط ثبت نامش رو بخون
شما در جریانید میشه بهم توصیح بدین ۱۵۰ میلیون پول دارم میخوام ثبت نام کنم برم خونه رهن کنم چند تا کرایشو جور کنم
نه طرح مادران نه تینا طرح چیه مینويسن تو اردیبهشت ماه ثبت نام میکنن
سلام با اجازه ات من تاکتیکهای قبلی تو خوندم چرا با تحمل اینهمه سختی حالا که به آرزوت رسیدی میخوای طلاق بگیری تو داد سر بچه میزنی چون مدت طولانی سرت داد زده شده باید حتما بری دکتر یه سری ویتامین اعصاب و قرص بخوری من تجربه تو رو داشتم همش عصبانی بودم داد میکشیدم ولی با دکتر انقدر حالم خوب شده خدارو شکر میگم چرا زودتر دکتر نرفتم با بچه ام مهربون شدم بعدشم اینهمه سختی نکشیدی که دنیا رو به کام شوهرتو خوانواده اش شاد کنی به نظر من حالا به بچه ات برس طلاق نگیر
سلام با اجازه ات من تاکتیکهای قبلی تو خوندم چرا با تحمل اینهمه سختی حالا که به آرزوت رسیدی میخوای طل ...
سلام عزیزم دکتر مغزو اعصاب رفتی یا روانشناس میشه اسم قرصاتو بگی منم رفتم بگم بنویسن