2777
2789
عنوان

دوستم ازم نظر خواسته

99 بازدید | 14 پست

چی بگم بهش 

ببینید الان  تو همین دوسه هفته اخیر عقد کرده 

ولی قبلا که پسره خواستگارش بود یکی از دوستای دوستم میاد میگه اره این خواستگار تو گذشتش اینجوری بوده و فلان 

یعنی مشروب خوری و اینا 

دوست منم کلی فکر کرد و خلاصه  مشکلشونو با خواستگاره حل کردن و اوکی شد و زنش شده 

اما قبل عقدش این دوست این عروس خانم ک پشت سر اقای خواستگار حرف میزد   دوستم من ساکت بوده چون قطعی نبوده عقدشون 

اما الان ک زنش شده میگه این دختره غیبت کن چندروز پیش تو جمع زنونه گفته اره شوهر اینم مشروب میخورد چن سال  قبل 

حالا دوستم میگه این اگه اون روزا  پشت سر شوهرم حرف میزد اشکال نداش چون فقط خواستکار بود اما الان شوهرمه حق نداره جلو خودم و جمع هی گذشته رو ب رخ بکشه 

حالا ب من گفت من بااین دختره چکار کنم 

یا باید قطع کنه رابطه رو 

یا باید بهش جدی ی  هشدار بده ک اقا ایشون الان شوهرمه  ب تو چ گذشتش 

توحق نداری بگی اونم توجمع 

اصلا ما مشکلمونو حل کردیم تو چیکاره ای این وسط 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالا ب من گفت من بااین دختره چکار کنم  یا باید قطع کنه رابطه رو  یا باید بهش جدی ی   ...

همون دومی

یه چاق خوشحال بهتر از یه سیس پک افسردس🍟مامان یه دختر 2 ساله شیطون تنهاارثیه ای که برای بچه‌م دارم یه لیست بلند بالا از فیلمای کره ای که دیدمه اولین بار که فهمیدم عاشقشونم وقتی بود که نقش اول سریال به اسم گیلدونگ بود  از تلویزیون پخش میشد و من با گوشی نوکیا کشویی از تیتراژ پایانی فیلم گرفتم و همیشه با اشک اونو نگاه میکردم همینقد تبااااه   عاشق سبک زندگیشونم خصوصا غذاهاشون آخ نگم از ترکیب کیمچی  نودل 😭🍡🍜🍱   راستی اسم کاربری هاتون معمولا تو ذهنم نمیمونه ( 🐠) پس تعجب نکن اگه یه جا مود بودم یه جا مهربون طبق حرفی که زدی نظرمو میگم! 
راس میگه دیگه نباید گذشته رو مرور کرد

اره اینا خودشون همو قبول کردن و قرار شده کاری خلاف میل هم نکنن 

ب کسی چ قبلا شوهر فلانی چ کاره بوده 

این هی چرا میگه اصلا،

هشدارو قطع رابطه حالا مشروب که چیزی نیس همه جا جار زده

والا 

ن یکی دوتا کار دیگم‌بوده اما ب این ربطی نداره دوستم ک خیلی عصبیه ازش گفت بهش فحش بدم 

گفتم ن بابا ولش کن 

میخواس فحش ناموسی بهش بده 

گفت برم ب شوهرم بگه بره ب شوهرش بگه دهنت زنتو ببند 

کفتم ن بابا جنگ جهانی نکن 

نه بگو با سیاست جلو برو نفهمه چزوندتت 

گفت منم جلوش زنگ زدم شوهرم انقد قربون صدقش رفتم 

بعد دختره گفته  کی بود شوهرت اینم گفته اره نفسم بود عشقم بود  بعد گفته برم الان عزیزدلم میاد 

اونم‌دهنشو بسته   دوست منم اینو ول کرده رفته 😂🤣