2777
2789
عنوان

خواستگاری نیومده اومدن عیادتم...

997 بازدید | 60 پست

سلام دوستان خوبین؟

من یه جراحی کوچیکی داشتم ولی خوب خیلی اذیت شدم و دارم میشم که دیشب ساعت ۱۲ تموم شد

از طرفی اقوام نزدیک طرف فوت شده بود هنوز هفتم شم نشده ۴، ۵ روز از فوتش میگذره..

امروز عصر که فهمید.. از مراسم عزاداری که اتفاقا هم فامیل نزدیکش بود..

Trust in God ,Only

یهو بهم پیام اومد آدرس خونه تون بدید با مادرم بیایم

منم با خانواده رفته بودم یکم هوا بخورم 

با این که بعد از جراحی واقعا حالم خرابه.. گفتم یکم هوا بخوریم بگردیم ..

Trust in God ,Only

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

جراحیت چی بود؟

(ازتون یه خواهشی دارم از شمایی که امضامو میخونی...مادری یا خانوم خونه یا شاغل و یا همه اینا... لطفا موقعی که تو خونه مشغول کاری، اگه شیشه مربا تموم شد ،اگه جعبه مقوایی پیتزا و شیرینی خالی شد ،اگه شامپو تموم شد،قوطی شیر خشک دلبندت خالی شد،شيشه خيارشور و سس و آب معدنی و بطری آب میوه تموم شد،اگه خواستی اسباب بازی شکسته يا هرچیز پلاستیکی يا مقوايي يا فلزي و شيشه اي دور بندازی...یه کیسه پلاستیکی بزرگ بزار دم در هرموقع یکی از اینا تموم شدن لطف کن بندازش داخل اون کیسه و وقتی پر شد سرشو گره بزن، یا بندازش ظرف زباله یا ازش آویزون کن.میدونی چقد اجر کارت میشه؟؟ هم در حق طبیعت و هم در حق اون انسان زباله گردی که ضایعات بازیافتی خشك جمع میکنه لطف بزرگی میکنی و میدونم که پاداش این کار خوبت یه جایی به خودت برمیگرده 🙏🙏💚💚💚)اسم اين كار تفكيك زباله خشك در مبدا است كه در اكثريت كشورهاي اروپايي و جهان اول انجام ميشه

بزارید از اول بگم

یه پسری هست دوستم داره و اینا..

قرار بود سه شنبه بیان خواستگاری 

یکشنبه بود که دیدم پروفایلش انا لله و انا الیه راجعون زده

نگران شدم و پیگیر شدم فهمیدم عموش فوت شده..

Trust in God ,Only

خوب خوبه که🤔

غنچه با دل گرفته گفت: زندگی  ...  زندگی لب ز خنده بستن است   گوشه ای درون خود نشستن است  ...  گل به خنده گفت: زندگی شکفتن است   با زبان سبز راز گفتن است ...  گفتگوی غنچه و گل از درون باغچه باز هم به گوش میرسد...  تو چه فکر میکنی   کدام یک درست گفته اند   من فکر میکنم گل به راز زندگی اشاره کرده است   هرچه باشد او گل است  ...  گل یکی دو پیرهن بیشتر ز غنچه پاره کرده است   "قیصر امین پور"

اگه هنوز نیومدن خواستگاری،  بهتره نیان عیادت. 

اگه هنوز مادرشو ندیدی،  فعلا نیاد،  بهتره. 

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

بعد معذرت خواهی کرد که میخواستیم بیایم خواستگاری سه شنبه 

ولی اینجوری شد

خلاصه با خانواده صحبت کردم رفتیم مسحد برای مراسمشون 

ولی من تشییع جنازه نمیتونم برم

بعد کلی تحویل گرفتن اینا

Trust in God ,Only