2777
2789

از زندگی خستم

اوضاع مالیمون متوسطه خونه ماشین درامد متوسط داریم

یعنی بخاطز شرایط مالی حالم بد نیس

ولی از زندگی بیزارم

خستم

انگار ب هیشکی دلبسته نیستم 

ب امید هشکی نیس ک بگم زنده باشم

افسردگی دازم یه مدت دارو خوردم بهتر شدم باز ول کردم

مشکل اصلی اصلیم اینه چرا بچه دار شدم

خانه دارهم هستم حس میکنم تو خونه زندانیم خونه برام شبسه قفسه

بچمو دوس ندارم باهاش بد تا میکنم

زندگی نمیکنم فقط دارم ب سختی میگذرونم

منم میخام این هفته بعد دانشگاه خودمو غرق کنم تو دریا

میشه برام صلوات بفرستی؟ فرستادی بهم بگو منم برات آیت الکرسی میخونم و صلوات میفرستم ♥️ حالم خوب نیست... جواب توهین و بی احترامی رو به هیچ وجه نمیدم  🫂❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ایشالا امشب خودکشی میکنم :) 

منم تا الان که صبر کردم چون میگفتن اون دنیا بدتره ، ولی بعضیا میگن الکیه و اینو هیچکس نگفته و ثابت نشده و انقد گفتن مام اینجور میگیم وگرنه اینجوری نیس 

من میخوام همین امشب برم🙃💔😔

حالا چرا بعد دانشگا😄😄

چون اینجوری که بیرون نمیزارن برم تنها .

وقتی برم دانشگاه از اونجا میرم

میشه برام صلوات بفرستی؟ فرستادی بهم بگو منم برات آیت الکرسی میخونم و صلوات میفرستم ♥️ حالم خوب نیست... جواب توهین و بی احترامی رو به هیچ وجه نمیدم  🫂❤️

اصلا فکر خودکشی نباش خودت و درمان کن بهدسمت معنویات و خدا برو آرامش پیدا می کنی.یکی از اقوام دورمون دختر همه چی تموم خودکشی کرد.زنده موند از ارتفاع خودش و پرت کرده تمام بدنش له شده معلوم نیست چه سرنوشتی داره.چقدر باید عمل کنه تازه عین اول نمیشه .ورزش کن پیاده روی برو واسه خودت خرید کن به ظاهرت برس خوب میشی

واسه سلامتی و عاقبت به خیری پسرم یه صلوات از ته قلبتون مهمونم کنید

حق داری افسردگی همینه. اما حق نداری بشینی یه گوشه مدام بگی افسرده ام. پاشو برو بیرون گشت و گذار کن رفیق خوب پیدا کن کتابای انگیزشی و کتاب شعر کتابای قشنگ بخون. فیلم طنز نگاه کن. زیاد قرآن و نماز بخون به خدا نزدیک شو. تو جای تاریک نمون. روز پاشو کارای خونه رو کن غذا بپز نذار بیکار بمونی فکر و خیال بیاد سراغت و اینو بدون اون بچه ای که میگی نمیخواید حسرت و آرزوی خیلیاس. البته ک دوستش داری اما به خاطر احوالت نمیدونی. اگه چند روز ازت دور باشه میفهمی چه نعمت دارشتی و ناشکری کردی. از اون دنیا هم باید بترسی با خودکشی فقط همه چیو برای خودت بدتر میکنی. برنامه زندگی پس از زندگی رو ببین تو تلوبیون

ایشالا امشب خودکشی میکنم :)  منم تا الان که صبر کردم چون میگفتن اون دنیا بدتره ، ولی بعضیا میگ ...

خودکشی بدترین گناهه وقتی خودتو میکشی یعنی خدایا دیگه امیدی به تو نیست. یعنی ناامیدی از رحمت خدا. یعنی باور داری خدا نیست که کمکت کنه. اونایی که این حرف و زدن رفتن اون دنیا؟ توی برنامه زندگی پس از زندگی یه کسی رو نشون میداد که خودکشی کرده بوده رفته اون دنیا و برگشته. برو فیلمشو ببین

خداروشکر یکی رو پیدا کردم مثل خودمه

از دیروز بهذهر کي میگم نصیحت میکنه و فحش میده نمیدونم چرا درک ندارن

تک تک کلماتت حرف دلمه 

خستم 

بچه دوست ندارم

حتی دلم میخواد برگرده پیش خدا 

هیچ حسی بهش ندارم

به اجبار روزو شب میکنم

همش پیش خودم میگم پس کي تموم میشه 

عین کنه بهم چسبیده 

چون اینجوری که بیرون نمیزارن برم تنها . وقتی برم دانشگاه از اونجا میرم

نمیدونم باور میکنی یا نه اما من ۴ اردیبهشت امسال همین کارو با خودم کردم و اقدام به خودکشی کردم

نه یک بار نه دو بار بلکه بار ها توی فکرش بودم 

لحظه ای که داشتم مرگو با وشام میدیدم منصرف شدم انقدر اون لحظه ترسناکه که حد نداره

لحظه ای که داری جون میدی سخته سخت، و پشیمپن میشی اون دیقه،همون دیقه ای که کاری از دیت کسی برا نجات جونت نمیتونه انحام بده.... شااااید خدا حونتو نگیره وگرنه کاری از کسی ساخته نیس اون لحظه بخدا

اگ از من میشنفی این کارو نکن حداقل به جونیت رحم کن🥺