2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اونقدرام وحشتناک نیس ک بیهوشت کنن من حتی مسکنم نخوردم رفتم دردش در حد درد قاعدگی بود اما بعدش که اومدم خونه درد داشتم که شیاف داده بودن استفاده کردم خوب شدم میتونی ی مسکن بخوری بری

اصلا درد ندارم اما میگن لوله هات بسته باشه درد داره 

من ک موقع پریودام درد دارم.وقتی رفتم دردش انداز همون بیشتر نبود .یه خانوم دیگ بود اونم میگف مال منم همونطوری بود.قبلشم مسکن مصرف کن

تا ب حال ب این توجه کردی! زندگی رو هر طور بگیری .همونطوری پیش میره
اونقدرام وحشتناک نیس ک بیهوشت کنن من حتی مسکنم نخوردم رفتم دردش در حد درد قاعدگی بود اما بعدش که اوم ...

امروز رفتم رو‌تخت هم دراز کشیدم اما بلند شدم ترسیدم فردا بیمارستان آرمان بیهوشی نوبت داده اما هزینه اش زیاده ۳ میلیون 

دیگه انجام نمیده زنگ‌زدم امروز گقت انجام نمیدیم 

واا چرا؟؟ به من گفتن هم بی حسی داریم هم بیهوشی ولی بیهوشی و باید از قبل بگی من دوبارم انجام دادم اونجا

ولی تو تایمی که من اونجا بودم هر کی با بی حسیم انجام داد اصلا اذیت نشد