2777
2789
دقيقا كارش حيه ميدوني؟؟؟؟ نكهبانه؟؟؟ از بدنش زياد استفاده ميكنه؟؟؟ 

پزشکه

اره واقعا کارش خیلی سنگینه و خیلی خسته میشه اینو درک میکنم

ولی بعضی جاها واقعا خودمم کم میارم

بابا منم ادمم خب منم نیاز دارم بهت

منم نیاز دارم با یکی حرف بزنم بگم بخندم

حداقل بفهمه که اقا این زنم ۴۸ساعت نو خونه تنها مونده فقط به خاطر من 

برم کمی دلشو‌به دست بیارم اونم دق نکنه😩😩😩

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مه اصلا بحث رابطه نیست

خب باید سرگرمی برا خودت در نظر بگیری مردا لیاقت این همه محبت ندارن واقعا منم دیشب از دست شوهرم کفری شده بودم سه مدل غذا درست کردم خسته بودم مگر اونا می‌فهمن 

عزیزم شما که حق داری ولی با اصرار و اجبار نمیتونی به نتیجه برسی.شما هم سعی کن یک سرگرمی برای خودت در ...

من مناسفانه به خاطر یه سری اتفاقات مجبورم چند ماه خونه بمونم و استراحت کنم

اصلا دلم خیلی گرفته😔فقط به ذهنم رسید اینجا تاپیک بزنم کمی باهااتون حرف بزنم شاید اروم شدم

پزشکه اره واقعا کارش خیلی سنگینه و خیلی خسته میشه اینو درک میکنم ولی بعضی جاها واقعا خودمم کم میار ...

خب عزیزم خیلی کارا هست میتونی انجام بدی از همسرت پول بگیر برو یه هنر یاد بگیر سرگرم باشی یا برو سرکار اینقدر خونه نمون که اذیت میشی منم بعد از 5 سال زندگی اینقدر پشیمونم خونه موندم 

حق داری گلم خب توهم وقتو صرف تمیز کردن خونه نکن واسه خودت یه سرگرمی درست کن نمیدونم به کاری پیدا کن ...

بالا به یکی از دوستا گفتم به خاطر یه سری مشکلات مجبورم فعلا تو خونه بمونم

نمیدونم چیکار کنم دلم خیلی کرفته

احساس میکنم خیلی تنهام هیچ کی رو ندارم (واقعا هم خیلی تنهام)😞

باید از اول واو به واو یادش بدی. انقدر خودت محبت کنی تا بلللکه خودشم یاد بگیره. البته انشاالله سادیس ...

نه سادیسم نداره😂

چطوری یادش بدم خواهر؟

هزار بار گفتم شاید فقط۱۰٪تغییر کرده🫤

همسرم شیفتی بود خیلی دعوا داشتیم..‌ میفهممت من ک سقط مکررم بودم خونوادمم دور بابام فوت کرده بود اخرش ...

الان که شیفتی نیستن خوب شده رفتارش؟

همسر شما هم از خستگی این کم اهمیتی هارو داشتن؟

نه سادیسم نداره😂 چطوری یادش بدم خواهر؟ هزار بار گفتم شاید فقط۱۰٪تغییر کرده🫤

ولی این رفتارها تغییر نمیکنه بابا من کلا از وقتی به دنیا اومدیم همینطور بوده مثلا حتی بخوایی بهش دست بدی محکم فشار میده تا دردت بیاد 

دیدگاه من اینه که اون داره کاری رو میکنه که تو تایم استراحتش مایله که انجام بده در اینکه داره برای ش ...

نه من به خاطر شرایطم مجبورم یه مدت خونه باشم و استراحت کنم وای تو خونه هم بیکار ننشستم دارم درس میخونم(یه جورایی سرمو فقط با درس گرم کردم)

بیرونم ورزش و‌رقص میرفتم ولی تایمامو جوری تنظیم میکردم که روزایی که همسرم خونس خودمم خونه باشم

ولی این رفتارها تغییر نمیکنه بابا من کلا از وقتی به دنیا اومدیم همینطور بوده مثلا حتی بخوایی بهش دست ...

به مامانم هم بی توجه بود فقط همینطور شوخی ها می‌کرد نمیدونم چی باعث میشه که توجه کردن توی این چیزا می بینن