2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همسر شما هم از خستگی فقط میخوابه و وقتیم بیداره بیشتر با کوشی و‌تی وی مشغوله یا فقط من اینجوریم؟😞

همسر من صبحا میاد من خوابم میگیره اگر سرحال باشه صبحانه ای آماده میکنه میخوره بعد هم یه مقدار توی گوشی بعدش می‌خوابه بعد بیدار میشه باز هم توی گوشی هست بیشتر اوقات 😐گاهی هم دعواش میکنم همش توی گوشی هستی دیگه می‌گذاره کنار اما دوباره میره توی گوشی 

بله دقیقا😑😑😑😑

البته اینکه میگی اینجور شوخی های میکنه بابا من اینطوری بود ما ازش فراری بودیم هرچی هم میگفتیم کار خودش می‌کرد طرفش نمی‌رفتم، 😐فکر می‌کرد دوستش نداریم طرفش نمیریم

الان که شیفتی نیستن خوب شده رفتارش؟ همسر شما هم از خستگی این کم اهمیتی هارو داشتن؟

الان ک شیفتی نیست منم بهونه گیریم کم شده...

کم اهمیتی نمیکنن با خودشون میگن خب خداروشکر زنم سالمه جلوم نشسته برم تو گوشی بچرخم سرکار اصلا وقت نشد ببینم دنیا دست کیه...😏

الان ک شیفتی نیست منم بهونه گیریم کم شده... کم اهمیتی نمیکنن با خودشون میگن خب خداروشکر زنم سالمه ج ...

بله دقیقا همینو میگه که سر کار اصلا وقت نکردم ببینم تو گوشی چه خبره

بله دقیقا همینو میگه که سر کار اصلا وقت نکردم ببینم تو گوشی چه خبره

برای همین بهت میگم جلو چشمش نباش برو تو اتاق کتاب بخون آهنگ گوش بده برای خودت چای بریز ببر تو اتاق بخور 

اصلا هم سرش غر نزن ...

در ضمن کتاب زنان زیرک رو بخون

من مناسفانه به خاطر یه سری اتفاقات مجبورم چند ماه خونه بمونم و استراحت کنم اصلا دلم خیلی گرفته😔فقط ...

عزیزم خوب کاری کردی. سعی کن خودت حال دل خودت رو عوض کنی, واقعا غیر ار خودمون از کسی کاری ساخته نیست❤

حسین (ع)جانم ؛غبار ماتم تو آبرو به من بخشید...به عالمی ندهم این غبار ماتم را... به نیل قطرهِ اشک محبتت ندهم...اگر دهند به دو دستم تمام عالم را ... ♥️    خرّم آن روز كه پرواز كنم تا بر‍‍ِ دوست🍃   اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب کبری(س)💚🍃

توقعت بیار پایین حرفی نداره بزنه حتما برو کنارش بشین یا بغلش بکن بدون حرف بذار ارامش بگیره یا وقتی خسته خابیده از پشت بغلش کن ماساژش بده بذار وقتی خونه هست ارامش بگیره غُر نزن فراری بشه انرژی و حرفات جور دیگه تخلیه کن.وقتی اون میاد سعی کن زیاد حرف نزنی 

مردا کلا کم حرف هستن برعکس ما زنا که خیلی پر حرفیم.