2777
2789
عنوان

گفت برگرد به نظرتون برگردم⁉️🖤

78 بازدید | 11 پست

۷مهر ماه از کارقبلیم استعفا دادم 

طرف اخلاق درست نداشت ولی خوب احترام منو داشت 

سر ی چیزی به مشکل خوردیم استعفا دادم راهمم خیلی دور بود مثلا با ماشین ۲۰دقیقه راه بود 

هنوز ک هنوزه حقوقمو نداده! 

امشب زنگ زدم بهش 

بهم گفت چرا رفتی تنهام گذاشتی اخه فردا بیا هم حساب کتاب کنیم هم حرف بزنیم 

ولی الان ۴روزه جای دیگه مشغولم محیطش کاملا زنانست (صاحب کار قبلیم ی اقای ۵۸ساله بودن) 

تا خونمون پنج دقیقه راه پیاده ساعت کاریش خوبه 

ولی خوب اشنای پارتنرمه متاسفانه خوشم نمیاد دم به دقیقه امارمو داره 

نمیدونم چی کنم شما بودین برمیگشتین اینم بگم اونجا قشنگ کار یادم میداد فوتو فنشو قشنگ یادم میداد (خیاطم هرچی الان بلدم صدقه سر همون بود) 

اما اینجا همکارام مث بت میموون حتی سلامم بهم نمیدن اونجا انقدر دوسم داشتن حتی برام کادو میگرفتن دم به دقیقه بغلم میکردن دخترا 

شما بودین چی میکردین؟؟ 

چشم درشتم من دیگه امیدی به ادامه ی این زندگی ندارم  کلمه ی خوشبختی خنده و دل خوش برای من شده خاطره  شاید ی روزی از این حال در بیام و دوباره ی امضای قشنگ بذارم درخواست دوستی نمیپذیرم ندین 💚

صاحب کار چرا باید بگه چرا رفتی تنهام گذاشتی، مگه پارنترت هست آخه..

جز اون هنوز حقوقی که حقت بود رو نداده، چرا برگردی؟

‏ویران شُدهِ را حوصِلِه ی مِنَّتِ مِعمار نَباشَد! ویرانه‌ی مارا بگذارید که ویرانهِ بمانَد..:)🖤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سخته

چی؟

چشم درشتم من دیگه امیدی به ادامه ی این زندگی ندارم  کلمه ی خوشبختی خنده و دل خوش برای من شده خاطره  شاید ی روزی از این حال در بیام و دوباره ی امضای قشنگ بذارم درخواست دوستی نمیپذیرم ندین 💚

اگه برای پیشرفتت اونجا بهتره

احترامتو دارن 

سختیشو تحمل کن

در عوض کلی چیز توی محیط امن یاد میگیری

بعضیا حاضرن پول بدن  و مجانی کار کنن تا یه چیزی یادشون بدن

@Fee_accessorryبه زودی افتتاحش میکنم با فالو کردنت به رشد پیج کوچولوم خیلی کمک میکنی دوسته من❤️۲۶/بهمن ماه/ ۱۴۰۳___بالاخره افتتاحش کردم۲۸/بهمن ماه/۱۴۰۳____امید به خدا تیکر بعدی ۵۰۰ تا فالوور گرفته باشم🥹

صاحب کار چرا باید بگه چرا رفتی تنهام گذاشتی، مگه پارنترت هست آخه..جز اون هنوز حقوقی که حقت بود رو ند ...

چون از روز اولی ک کارگاهو زد بهم کفت ما خانواده ایم و نباید تنهام بذاری بری مث دختریم 

اگه برای پیشرفتت اونجا بهترهاحترامتو دارن سختیشو تحمل کندر عوض کلی چیز توی محیط امن یاد میگیریبعضیا ...

میدونم اما شرایطش بشدت سخته بشدت راهش دوره نمیدونم به خدا 

چون از روز اولی ک کارگاهو زد بهم کفت ما خانواده ایم و نباید تنهام بذاری بری مث دختریم

سلام گرگ بی طعم نیست..

من اگه صاحب کارم زیادی باهام صمیمی شه حتی قید حقوق های نگرفته رو میزنم و کلا حرف نمیزنم باهاش🤷🏻‍♀️

حتی اگه بگه مثل دخترمی

‏ویران شُدهِ را حوصِلِه ی مِنَّتِ مِعمار نَباشَد! ویرانه‌ی مارا بگذارید که ویرانهِ بمانَد..:)🖤
میدونم اما شرایطش بشدت سخته بشدت راهش دوره نمیدونم به خدا

خب اگه اذیتی واقعا

نرو سعی کن همینجا زرنگ باشی

بعدم شرایط ۴ روزه اینجا رو با اونجا مقایسه نکن

بعد مدتی اینجا هم چیزای خوب یادمیگیری 

بقیه هم دوستت دارن

@Fee_accessorryبه زودی افتتاحش میکنم با فالو کردنت به رشد پیج کوچولوم خیلی کمک میکنی دوسته من❤️۲۶/بهمن ماه/ ۱۴۰۳___بالاخره افتتاحش کردم۲۸/بهمن ماه/۱۴۰۳____امید به خدا تیکر بعدی ۵۰۰ تا فالوور گرفته باشم🥹

سلام گرگ بی طعم نیست..من اگه صاحب کارم زیادی باهام صمیمی شه حتی قید حقوق های نگرفته رو میزنم و کلا ح ...

عزیزم طرف ۳۸سال ازم بزرگ تره زن داره پسرش پنج سال ازم بزرگ تره 

تازع خانومشم تو کارگاه هست 

خب اگه اذیتی واقعانرو سعی کن همینجا زرنگ باشیبعدم شرایط ۴ روزه اینجا رو با اونجا مقایسه نکنبعد مدتی ...

خیلی باهام بد رفتاری میکنن انگار از دماغ فیل افتادن 

خیلی باهام بد رفتاری میکنن انگار از دماغ فیل افتادن

ببین بهش نگو جایی مشغول شدی

بگو به دلایل شخصی نمیتونی مدتی بری( مصلحتی)

حق و حقوقت رو بگیر

مدتی اینجایی که هستی بمون و بسنج