2777
2789

هنوز هیچی😑اصلا میخوام بمیرممم سال دیگه کنکور دارم هیچییییی نخوندم خاااک تو سرمممم

داداش مراقب خودت باش خواهرت منتظره تا برگردی از سربازی برات استین بالا بزنه😎اردیبهشتی ها عشقند از جمله خودممم😉😎

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

برسم به ۵۵ 

۲ تا ۳ تا مسابقات کشوری برم 

خب خببببب دیگهههه کلاس کانپیوتر و زبان برم

اهای فلانی فره دوست دیرم⁦❤️⁩، مه سربازدم تو سردارمی،گیونم خرت کل چی نازارم،قلبم نذرد🥺A❤️Mعزیران کاربری دست دو نفره مهسا و ریحانه اول تاپیکا میگم کدوممونیم که اشتباه نکنید🙂⁦👍🏻⁩

کل تابستون میخوام کار کنم پول دربیارم پولامو جمع کنم یه کلت بخرم اول پاییز بکشم این حیفع نونو😑😒🤝🏻

قضاوت ممنوع!!🗣 ما اومدیم دنیارو عوض کنیم ولی دنیا مارو  عوض کرد:) اگ مخالف نظر منی ریپ نزن گلم جواب نمیدم رید.ه میشه بهت🙄🤙🏻(🥂)اگ دیدی بهت درخواست دوستی دادم و تو یه تاپیکی باهات خوش رفتاری کردم مطمعن باش یا خواهرشوهرتم یا مادرشوهرت😑🥱
هنوز هیچی😑اصلا میخوام بمیرممم سال دیگه کنکور دارم هیچییییی نخوندم خاااک تو سرمممم

عه وا خدا نکنه ! اشکال نداره ، شمام میگفتی تابستون می‌خوام پر قدرت استارت بزنم برا کنکور بخونم 😍✨

💕💫
عه وا خدا نکنه ! اشکال نداره ، شمام میگفتی تابستون می‌خوام پر قدرت استارت بزنم برا کنکور بخونم 😍✨

🥺🥺امیدوارم که بتونم ❤️❤️

داداش مراقب خودت باش خواهرت منتظره تا برگردی از سربازی برات استین بالا بزنه😎اردیبهشتی ها عشقند از جمله خودممم😉😎
شما کوردین ، درسته ؟! 

چطور؟

بله عزیزم

اهای فلانی فره دوست دیرم⁦❤️⁩، مه سربازدم تو سردارمی،گیونم خرت کل چی نازارم،قلبم نذرد🥺A❤️Mعزیران کاربری دست دو نفره مهسا و ریحانه اول تاپیکا میگم کدوممونیم که اشتباه نکنید🙂⁦👍🏻⁩