2777
2789
عنوان

دکتر خوب برای جراحی تومور مغزی

3742 بازدید | 36 پست

سلام بچه ها پدرم میخواد جراحی باز تومور مغزی انجام بده کسی دکتر خیلی خوب سراغ داره؟ تومور روی بینایی ش تاثیر گذاشته و بزرگ شده باید جراحی بشه

پروفسور گیو شریفی

پروفسور رحمت

وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دکتر گیو شریفی رفته اتفاقا ویزیت شده بهش گفته جراحی ولی هزینه ش خیلی بالاست ۲۰۰ میلیون 😐

بله متاسفانه ولی دکترخوبیه عمه ام پیشش جراحی کرد

پروفسور رحمت فوت شده الان یادم افتاد

دکتر حسن رضا محمدی هم کارشون خوبه

وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵

دقیقا واسه همین دارم میگردم دنبال متخصص های خوب

متخصصای خوب همشون بیمارستانهای خصوصی عمل میکنن و هزینش زیاده

ولی ارزششو داره ببریدش پیش یه متخصص خوب که به بیناییش اسیب وارد نشه مثل عمه من که الان چندین ساله بخاطر اشتباه پزشکی نابینا شده بنده خدا

متخصصای خوب همشون بیمارستانهای خصوصی عمل میکنن و هزینش زیاده ولی ارزششو داره ببریدش پیش یه متخصص خو ...

بله متاسفانه جز حساسترین جراحی هاست

امیدوارم بینایی عمه شما هم برگرده بهشون 🙏

بله متاسفانه جز حساسترین جراحی هاست امیدوارم بینایی عمه شما هم برگرده بهشون 🙏

سلامت باشید🌹امیدوارم پدر شما هم به سلامت جراحیشون انجام بشه و بهبود کامل پیدا کنن