2777
2789
عنوان

فک کنم مامان اولی ها

| مشاهده متن کامل بحث + 1291 بازدید | 74 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من دوتا دارم بچه اولم نسبت به دومی خیلی خیلی ارومتر بود اگه فقط مشکل شب نخوابی و کولیک و این حرف ها بود مشکلی نداشتم دلم میخواست۴تا داشته باشم ،مشکل تامین هزینه ها و کودکی و نوجوانی ایده آل هست که بتونم تامین کنم یا نه!با اینکه حقوق معقولی داریم ولی نمیتونم اونطور که حقشونه براشون فراهم کنم آیا آوردن فرزند سوم و چهارم منطقی و عاقلانه است؟

غرض رنجیدن ما بود از دنیا... حاصل شد.......خدایااز سقف اتاقم یاد تو میچکد باران بند بیاید از این خانه می روم🌻
من بچه دوممه همچنان پوستم کنده شده الان کوچیکه  خابیده  من بشدت خابم میاد و در عین ح ...

خب بمبو که بچه های منم میزنن😁😁، مهم نیست 

ولی خدایی الان که بزرگ تر شدن خیلی بهتر شده ، 

مادرم با افتخار🥰، تمام وقت😍😍😍
اونی هم که اولین بار نوشته شک نکن پول گرفته. این تبلیغات هدف داره دیگه... علنا می گن که.

😐😐😐 میگم ایشون یه شخصیت واقعین و واقعا چهارتا بچه دارن 

چه اصراری دارید باور نکنید و با این حرفا خودتون رو فریب بدبدغ

این گرونی عصاب و حوصله رو از پدر و مادر گرفته. الان من بفکر کرایه خونه هستم عصاب ندارم بابچم بازی کنم صداش در میاد سردرد میگیرم

اول برای خودت بعد برای حاجت من اللهم صل علی محمد و آل محمد الهی آمین  
من دوتا دارم پسر اولم بچه آروم و خوبی بود ،پسر دومم خیلی بچه سختی بود هنوز که هنوزه شبها میاد وسط ما ...

اتفاقا من پسر اولم خیلی شیطنت داشت ، دومی آروم تره

و منی که از دیشب دارم فکر میکنم اگه بچه دوم بیارم چقدر سخته برام  خوندن این متن برام انگیزه بو ...

سختی که داره عزیزم ولی گذراست سختی هاش و البته یک سختی ارزشمنده،ارزش داره آدم این سختی رو تحمل کنه،نتیجه بلند مدتش خوبه 

اتفاقا من پسر اولم خیلی شیطنت داشت ، دومی آروم تره

خب بچه ها با هم فرق دارن ،نمیشه گفت چون اولی سخته بقیه آسونه،این غیر قابل پیش بینیه،مثلا یه بچه بدغذا یا یه بچه ای که مدام مریض میشه پوست مادر رو می‌کنه و این بچه می‌تونه بچه اول باشه یا چهارم

😐😐😐 میگم ایشون یه شخصیت واقعین و واقعا چهارتا بچه دارن  چه اصراری دارید باور نکنید و با این ...

وای شما چه اصراری داری من بگم واقعی نیست. واقعی هست.. آدم های واقعی تبلیغ نمی کنند؟ این همه بلاگر.. این همه مبلغ دین و فرقه و طرز فکر....