2777
2789
عنوان

به ۵ دلیل مهم بچتو ابدا کتک نزن :

508 بازدید | 23 پست

🔴فرزندتون یاد میگیره اطرافیانش رو کتک بزنه 

🟠فرزندتون برای فرار از کتک بهتون دروغ میگه 

🟡فرزندتون کارهای بدش رو درغیاب شما انجام میدهد تا کتک نخورد

🟢بعد از مدتی کودک به تنبیه بدنی عادت میکند و بدون ترس کار اشتباهش را مدام تکرار میکند

🔵کودک از شما میترسد ودر نوجوانی با شما ارتباط خوبی نخواهد داشت وپنهان کاری میکند 

کاربری واگذار شده...تاپیک هایی از سال ۱۴۰۲ به بعد متعلق به بنده میباشند🌹🌹

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی سعی میکنم نزنم هیچ وقت، ولی یه وقتا یه کاری میکنن که شونصد بار بازبون خوش گفتی نباید اون کارو ب ...

ازروش منع کردن بچه کمک بگیرین

خدا رو شکر وسط این همه تاپیک خواهرشوهر مادرشوهر و حس ششم و... گاهی یه تاپیک آموزنده هم دیده میشه

مرسی ازتون

حال من، حال اون آدم زخمیه      که خودش دیده زخمش چقد کاریه، اما جایی نمیره      خوش نشسته بمیره...
خدا لعنت کنه پدری که روان مادر به هم میریزه  به جنون میرسونش که مادر تعادلش از دست بده سر بچش د ...

بچه این وسط گناهش چیه 

درسته مقصر پدر بوده 

اما مادر اینجاست که باید خودش رو کنترل کنه

خدا رو شکر وسط این همه تاپیک خواهرشوهر مادرشوهر و حس ششم و... گاهی یه تاپیک آموزنده هم دیده میشه مر ...

خواهش میکنم 

ممنون از استقبالتون😘🌹

مایدونه بچه توفامیل داریم البته دبستانیه ها کلاس سومه ولی به حدی بی ادبه که ازبس پدرمادرش لوسش کردن اینجوری شده خودشونم دیگه نمیتونن کنترلش کنن 

چندوقت پیش یکاری کرد توجمع مادرش سرش داد زد بخاطر یه دادزدن یه کولی بازی دراوردکه قیافه همه متعجب بود لزکاراین بچه!نمیگم زدن خوبه ها به هیچ عنوان تربیتش ازاول غلط بوده ولی بنظرمن وقتشه یه درست حسابی تنبیهش کنن 

بچه این وسط گناهش چیه  درسته مقصر پدر بوده  اما مادر اینجاست که باید خودش رو کنترل کنه

بچه قربانیه. اره درسته نمیگم کار مادر درسته. ولی مادری که حمایت نمیشه بلکه کتک میخوره و هیچ امنیت جانی حتی نداره چطور میتونه سلامت روانش حفظ کنه؟