2777
2789

سلام من سنم کمه دوستام دکلره میکنن و رنگ های روشن میزارن بیشتر امبره و بالیاژ بیشتر زیر موهاشون 

بعد من ن دوست دارم چون به موها آسیب میرسه هم میگن واسه سن کم خوب نیست رنگ شیمیایی

موهام خرمایی لخت هست 

پوستم سبزه هست

دوست دارم حالت هایلایت یا امبره 

رنگ موی طبیعی هم زیر موهام یا مش مانند 

چجوری میشه رنگ طبیعی درست کرد؟

حنا زیاد تغییر جالبی نمیشه قرمز نمیشه

ممنون میشم

راستی میگفتن آبلیمو بلوند و بور میکنه بعد همیشه میمونه یعنی رنگدانه مو رو کلا خراب میکنه ک بور میشه یا رنگشه و بعد ی مدت میره

اگ خودتون امتحان کردید بگید

بی همگان به سر شود بی تو به سر نمیشود/ داغ تو دارد این دلم جای دگر نمیشود

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیدونم خواهر من خودم موهام بشدت و نازکن و خیلی هم کم پشت شده منم دوست دارم انواع رنگ و مش بالیاژ و ...

منم خیلی موهام حساسه همینجوری ن سشوار ن رنگ هیچی موخوره میزنه خیلی کم پشت میترسم رنگ شیمیایی بزارم 

بی همگان به سر شود بی تو به سر نمیشود/ داغ تو دارد این دلم جای دگر نمیشود

رسیدگی کنی اسیب نمیرسه ک 

شامپوی مناسب پوست سرت ن موهات

ینی پوست سرت چرب ولی موهات خشک باید شامپو برای موی چرب بگیری اصلش اینه براساس نوع پوست سره ولی خییییلیا اشتبامیکنن 

من ولی خودم هم موهام خشک هم پوست سرم

البته ک رو شامپوهام همینو مینویسن خب اشتبامیکنه ادم

دوم سرم مو 

ماسک مو هم داخل حمام هم بعدحمام

با اب داغ نشوری

باسشوارخشک نکن

باحوله خشک نکن محکم

روبالشتی ساتن ابریشم کلاه خاب ساتن ابریشم

اینا وااااقعامورو خوب میکنه

اگ رعایت شه

حالا همشونو نتونسی فقط شامپو و سرم مو مناسب بگیر و بااب داغ نشور همین

محصولم خاسی من خودم مشاورفروش برند تراستم