2777
2789
عنوان

مادر شوهر

317 بازدید | 34 پست

سلام بچه ها 

مادرشوهرم از شب عید رفته تو بی محلی کردن نمیدونم چرا. روز عید رفتیم سریع دخترمو از بغلم گرفت و شروع کرد با اون صحبت کردن چندبار رفتم جلو سلام کردم و تبریک گفتم محل نداد. ولی باباش قشنگ اومد روبوسی و تبریک 

حالا ازون روز سربالا جواب میده و ی روز اومد خونمون بهم نگاه نمبکنه صحبت ک میکنه. با شوهرمم همینطور. حتی قبلا یکسره زنگ میزد احوالپرسی الان هیچی. مگه به باباش بگه زنگ بزنه 

الانم یجوری رفتار می‌کنه انگار ما بهش بی محلی کردیم 

منم هرچی فکر میکنم نمیفهمم چیکار کردیم که اینجوری شده البته حاریم چندماهیه از شهرستان اومده خونه اوناست. 

حالا سوال من اینه وقتی رفتم خونشون و گفتن یادی از ما کردین و تیکه بگه چی جوابش بدم ( اینا رو با لحن تیکه میگه وگرنه حرف خاصی نیست )

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تو هم عین خودشون باش...ببین من اینو تجربه کردم...خانواده شوهر هرررچقدر رفتارشون برات مهم تر باشه بیشتر ناز میکنن برات..نمی‌گم دعوا کن ها..

ولی زنگ نمیزنه؟تو هم نزن...نمیاد؟تو هم نرو..سر سنگینه؟تو هم سرسنگین باش..

اگرم یه همچین حرفی زد بگو مادرجان من سرم شلوغ بوده با بچه..شما هم یادی نکردید از ما

باشد که اشک بعدی شما...اشک شوق باشد...  
اصلا به روی خودت نیار انگاری مهم نیست  خودش اذیت میشه

من محل نمیدم ولی خودش هرچند وقت ی کرم میریزه . اونروز ساعت هشت زنگ زد گوشی دستم نبود ده دقیقه بعدش به شوهرم زنگ زده ک چرا زنت جوابمو نداده. درصورتی ک همونجا بهش پیام زدم جایی ام زنگ میزنم

زیر سر جاریته یه چیزی خبرچینی کرده 

از طرف شما یه چیزی به مادرشوهرت گفته که ناراحتش کرده

همینجوریش یه شهر بام بَده..تو سمت من باش عذابم نده💔🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶      یکروز بالاخره آخرین کسی که تو رو میشناسه میمیره! و خاطرت برای همیشه فراموش میشه....! پس از زندگیت لذت ببر❣️