2777
2789
عنوان

چندسالگی مامان شدید؟

248 بازدید | 38 پست

من خرداد تولد ۲۴ سالگیمو میگیرم

شوهرم خیلییی دلش بچه میخاد 

۴ سال از عقدمون و ۳ سال از عروسیم میگذره

حس میکنم زوده

شما کی مامان شدید راضی هستید؟

یا حسین خودت ی نگاه ب داداشم کن.لطفا برای شفا داداشم صلوات بفرستید .یا امام زمان خودت نگاهی ب دلم کن خودت داداش کوچولومو شفا بده...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من ۲۴سالگی اولی  ۳۰ سالگی دومی

خیلییی استرس دارم 

حس میکنم روده برام

یا حسین خودت ی نگاه ب داداشم کن.لطفا برای شفا داداشم صلوات بفرستید .یا امام زمان خودت نگاهی ب دلم کن خودت داداش کوچولومو شفا بده...
۲۴ سالگی بدنیا اومد

من میترسم

سخت نیس؟

چندسال بعد ازدواجتون بدد

دعا می کنیم تولد ۲۱ سالگیم مامان بشم 

زود نیس چندساله ازدواج کردید

خیلییی استرس دارم  حس میکنم روده برام

ببین همه چی بستگی به خودت داره.من کاملا آمادگیشو از همه نظر داشتم بخاطر همین سختیاشو میتونستم تحمل کنم ولی اگه شما آمادگیشو نداری یکم دیگه صبر کن چون اذیتا و شب بیداریا رو شما باید بکشی پس خیلی مهمه که با عشق مادرشدن رو انتخاب کنی 

دیوانه و دلبسته اقبال خودت باش/سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش /یک لحظه نخور حسرت آن را که نداری/راضی به همین چندقلم مال خودت باش 
ببین همه چی بستگی به خودت داره.من کاملا آمادگیشو از همه نظر داشتم بخاطر همین سختیاشو میتونستم تحمل ک ...

من پارسال یکی سقط کردم

شوهرم عاشق بچه اس

سرکار میرم بچه امو باید بزارم پیش مامانم

من پارسال یکی سقط کردم شوهرم عاشق بچه اس سرکار میرم بچه امو باید بزارم پیش مامانم

پس خوبه مامانت دست کمکته .بنظرم سنت خوبه برا بچه دار شدن 

دیوانه و دلبسته اقبال خودت باش/سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش /یک لحظه نخور حسرت آن را که نداری/راضی به همین چندقلم مال خودت باش